Bu sitenin ne zaman bir paylaşımını görsem sinirim bozuluyor. Bir kere değil, iki kere değil sürekli erkek düşmanlığı yapıyorlar. Bakın sürekli diyorum. Sitelerini, youtube kanalını falan baktım baştan aşağı paylaştıkları her şey nefret ve kin dolu erkeklere karşı. Sonra bir baktım altından feminizm çıktı. Meğersem bunlar da feministmiş. Bütün erkek düşmanlarını bu mecrada toplamışlar. Mesela en basitinden erkek-kadın ilişkileri vs gibi konularda bile erkek düşmanlığı yapıyorlar. Dİyor ki mesela "sakalsız erkek, pardon erkek demişim". Bu nasıl bir düşmanlık ve nefrettir yahu. Erkekler sakallı olmak zorunda mı, sakallı olmayınca erkek olmuyor mu. Burda açıkça sakalı çıkmayan erkeklere hakaret ediyor. Sizler erkek bile değilsiniz diyor. Bu sadece nefret dolu paylaşımlardan bir tanesi, bunun gibi binlerce var. Resmen erkekleri köle olarak görüyorlar. Bir de gidip femdom, findom falan paylaşmışlar. Bildiğin açık açık erkekleri köle olarak görüyorlar ve köle olarak muame ediyorlar. Bu cinsiyetçiliktir. Feminizm bu işte, kadını her zaman ve her durumda yüceltmek, erkeği ise köreltmektir.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Erkek düşmanı cinsiyetçi onedio neden kapatılmıyor?
Malesef erkek düşmanlari çok mesala bu sitede de görmüştüm bir erkek cinsellik hakkında bir soru soruyo aşiri cinsel içerik diye kaldiriliyor ama bir kadin aynisini yapinca özgürlük oluyor #erkeğeşiddetehayir!! #erkekkadineşitliği!
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek düşmanı olmayan site mi var? Mesela en başta burası
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Feminizm erkek düşmanlığı yayıyor. Bu içeriklerden uzak durmak ve şikayet etmek lazım. Bu aptal platformları tıklayıp destek olmamalıyız. Feminizm kanserdir, erkek düşmanlığıdır ve yalancılıktır.
En İyi Cevaplar