Öncelikle şunu belirtmek isterim kesinlikle homofobik ya da homolara ölüm zihniyetim yoktur Arkadaşlar. izlediniz mi bilmiyorum ama İzmir'de sosyal medya fenomeni yani YouTuber olarak adlandırılan gaga bulut isimli eş cinsel bir arkadaş İzmir Kordon'da yaşları 12-14 arasında kız ve erkek çocuklarını eş cinsel bir şekilde para karşılığı bir biriyle öpüştürüp video çektiriyor aynı şekilde yine para karşılığı çocuklara eş cinselliği ve cinselliğin abartılı yönlerini aşılıayıcı görevler veriyor bu arkadaş dün İzmir Emniyeti tarafından tutuklandı bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz Sizce özgürlüğün bir sınırı olmalı mı? video linkte; https://youtu.be/A6phoq6gNZQ uzun versiyonunu YouTube da bulabilirsiniz.
İzmir'de 12-14 yaşlarındaki erkek ve kız çocuklarını para görevi karşılığı eş cinsel şekilde öpüştüren Gaga Bulut Tutuklandı?
Sonra neden sapkınlık çoğalıyor diye nara atarız, aha da bu aptallar yüzünden. Kimdir bu, nasıl meşhur oldu, abone kitlesinin IQ seviyesi kaç? Böyle ne idiğü belirsiz tipler normalmiş gibi sırf şaklabanlık yapalım diye toplumun ahlak yapısını gitgide bozuyorlar. Zaten diken üstünde bir milletiz maalesef, bunlar da üstüne veriyorlar odunu. Ayıp ya, ne haya kaldı, ne saygı, ne izan!
olaya sempati ile ya da olayı lgbt ile özdeşleştirip sahip çıkanlar var. ortada para ile kandırılarak bir şeyler yapmaya ikna edilen reşit olmayan bireyler var. sorun bu. 12 yaşında kızı oyuncakla kandırıp bir başkasına taciz ettirmek ile farkı yok. bireyler aklı başında olsaydı kimse bir şey diyemezdi.
gaga bulut akıl ve ruh hastası. bunu en başından beridir diyorum. bunu takip eden beyinsizlere şaşırıyorum sadece. instagram'da sövüyordum ve onu savunuyorlardı inanılmazz.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İzmir'de 12-14 yaşlarındaki erkek ve kız çocuklarını para görevi karşılığı eş cinsel şekilde öpüştüren Gaga Bulut Tutuklandı?
En İyi Cevaplar