YouTube kanalı için sokakta çektiği bir videoda para karşılığında erkek çocuklarını öpüştürdüğü gerekçesiyle 17 yıl hapis cezası alan Gaga Bulut, bugün çıkarıldığı mahkemede tahliye edildi. İzmir Kordon Boyu'ndaki çimlerde oturan erkek çocuklara para vaadinde bulunarak birbiriyle öpüştüren YouTuber Gaga Bulut, tahliye edildi.
Erkek çocuklarını öpüştüren YouTuber Gaga Bulut, tahliye edildi
YouTube kanalı için sokakta çektiği bir videoda para karşılığında erkek çocuklarını öpüştürdüğü gerekçesiyle 17 yıl hapis cezası alan Gaga Bulut, bugün çıka...
Dışarıda yüzlerce tacizci tecavüzcü elini kolunu sallayarak gezerken hayvanları vahşice katledenler gezerken gelmiş burada salak saçma konuşuyorsunuz sırf gey bir birey olduğu için. Başkası yapsa aranızdan tebrik edenler bile çıkardı sevinçten havalara uçardınız. Yazık size gerçekten çok yazık...
Sırf gay diye değil kafan almıyor herhalde 18 yaşı altı iki erkeği para karşılığı öpüştürup YouTube sayfasında yayınladı bu arkadaş pedofili suçu işledi suç işlemek gayi mayi tanımaz suç suçtur
Gay olmakla ne ilgisi var küçücük çocuklara para karşılığı yaptırdığı şey yüzünden o çocuklardan biri senin oğlun olsaydı böyle konuşabilir kıydın acaba?
Mk topu diyorum susuyorum. Millette ar diye bir şey kalmamış çatlamış gitmiş oldum olası sevmedim bunu reşit olmayan insanlara para karşılığında öpüşün demek fuhuş yaptırmakla aynı şeydir
Biz de zamanında askerdeyken gaza getirip iddiaya bindirirek 2 arkadaşı dudaktan öpüştürmüştük... Birisi kasımpaşalı sertçe biri diğeri de bursalı tam aksi birisi.. Ama gay filan değil. Çok gülmüştük :))
Böyle beynamazları çıkarırlar tabiki devlete para lazım bu adamın içeride olması demek devlete para kaybettirmek demek nede olsa devlet zenginlerin arkasında.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > İzmir'de iki erkek çocuğu öpüştürdüğü için 17 yıl hapis cezası alan Gaga Bulut Tahliye edildi. Ne düşünüyorsunuz?