Şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ben kendi adıma söyleyeyim ki bunu hak ettiğini düşünüyorum, Sezen Aksu çıkıp Cahil der Hazreti Ademe Havva annemize bu çıkar imam Hatip okuyanlara mezunlarına sapık der, tamam kabul ediyorum böyle yapan imam hatip mezunu oldu diye hepsine sapık demek doğru değildir. Üstelik sapıklık derseniz bence Gülşen 40 yaşında bir anne olarak kendisi önde gelir. Adamların kucağına oturması giyimi bence herkes kendine baksın.

Öldüğünde o sapık dediği imam hatip mezunu cenazesini yıkar onu düşünmüyor.

Şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine teslim edildi kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklinde ifadeler kullanmış ve bu sözleriyle ilgili hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında adliyeye getirilen Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliği tutuklanmasına hükmetmişti. Hakkında tutuklama kararı verilen şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna getirildi. Cezaevi girişinde bekleyen akrabaları ve arkadaşları Gülşen'i alkışlarla cezaevine gönderdi.

Şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine teslim edildi kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?

#GeceMuhafızı

26 Ağustos 2022 Cuma Saat 12.00

Şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi

Güncellemeler
+1 yıl
İnsan gibi yorum yapmayı bile beceremeyen insanlar haline geldik, hemen din düşmanlığı yapanlar meydana çıkmış yine, kimse imam hatip de hatası olmayan yok demedik ama bu iman Hatip düşmanlığı değil İslam Düşmanlığı demektir.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok merak ediyorum burada şarkıcı gülşen'i savunan insanlar, bundan birkaç ay önce sağlık çalışanına laf söyledi diye görevden alınan Konya'da cami hocasına söylediğinde bir şey yok fikrini beyan etti diye niye savunmadı? Tabii söz konusu şarkıcı olunca onlara normal, kadının kendisi sapığın önde gideni haberi yok
Şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?