Çıkma teklifi saçma ama başka türlü örnek versem cuk oturmazdı. İstemediğin kişilerin seninle samimi olmaya çalışması çok kötü ya. 22 yaşındaysanız ve kanka olmaya çalıştırılıyorsanız hayat gerçekten çok zor. :// İstemediğiniz biri sizinle yakın arkadaş olmak için bu teklif ile gelse, nasıl reddederdiniz?
Çıkma teklifi gibi kankalık teklifi de olsaydı, reddetme cümleleri neler olurdu?
Bizim zamanımızda (cumhuriyeti n ilk yılları 😄😄) arkadaşlık teklifi ederdin orta okulda. keserdin önünü "bir dakika konuşabilir miyiz" derdin. arkadas olabilir miyiz diye teklifin adı. zamanla sevgili olurdu. basta sevgili olur muyuz çıkar miyiz gibi şeyler yok. o kıza ayıp olurdu ve red edilirdinn. flört kelimesi daha icat edilmemişken biz flört un alasini yapardık. ulan yine konu konuyu açtı kendi kendime bdbshd
Genelde okey masası veya halısahada arkadaş edinen cinsiyet grubu olarak birbirimize teklifte bulunmazdık sanırım. Bir dal sigarayla dost olabiliriz. Veya sıkı bir kavga sonrası soluklanırken senin beynini s... diyerek tatlı bir sohbet başlatabiliriz :D Biz erkekler garip mahluklarız :/
Cevaplara bak şimdi, 1 - hacı benim yanımda çok tipsizsin anlaşamayız. 2 - giyim tarzın hiç olmamış bizimle deyılsın. 3 - seninki kaç cm dedim yeşil hareketten haberin yok anlaşamayız. 4 - ne arabesk mi dinliyorsun uza buradan. 5 - online oyun sevmiyorsun, dizi ve filmde yok. Gezmeyi ve foto çekmeyi de sevmiyorsun. Ama alkol sigara tavan. Olmamış yoluna.
İstemediğim biriyle kanka oldurmaya çalışıyor ise birisi bir defa düşünceme saygı duymadığından kaybeder istemediğim hiç bir şeyi kimse yaptıramaz. Böyle bir teklife karşı cevabım kesin olurdu ancak reddetme işine gelince bizden olmaz yeaaaa felan derdim herhalde
Teklif gelmez genelde bu yaşta 😂 öyle teklifler 5-10 yaş arasında kaldı 😂 23 yaşındayım 24 e gün sayıyorum kanka olmak isteyen birisi gelirse yol al derim ters teperim ama bakarım huyu huyuma uyarsa kaardeşim falan muhabbetine yaparım 😂 sonra arkadaş faln olabilirim huy uymaz ise o uymaz bize rahat ol ciğerim 😅
En İyi Cevaplar