Emekli olmama 4 yıl kaldı şu anda ben benim için en güzel teklif evlilik teklifi olurdu Bu saatten sonra birileriyle flört edip boşa vakit kaybetmeden düzgün bir şekilde evlilik yapmak en güzel olurdu ama bunun için de henüz hazır olduğumu düşünmüyorum, dolayısıyla şunu söylemek isterim ki hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz Ama tabii ki ilk önceliğim bu seçeneklerden iş teklifi olurdu ama ben İlk seçenek olarak evlilik teklifini seçtim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Emekli olmama 4 yıl kaldı şu anda ben benim için en güzel teklif evlilik teklifi olurdu Bu saatten sonra birileriyle flört edip boşa vakit kaybetmeden düzgün bir şekilde evlilik yapmak en güzel olurdu ama bunun için de henüz hazır olduğumu düşünmüyorum, dolayısıyla şunu söylemek isterim ki hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz Ama tabii ki ilk önceliğim bu seçeneklerden iş teklifi olurdu ama ben İlk seçenek olarak evlilik teklifini seçtim 😊
Hayırlı neyse o olsun bakalım. Hedeflerini belirleyin.
Kesinlikle öyle bir de evlilik aceleye getirilecek bir olay değil
Bu ara karsi köyde bir kadin var tarlalari tarlalarimin yaninda, ondan teklif bekliyorum. Satmasi icin.
İşim var şu anda flört veya çıkma teklifi olabillir bence :)
şu an İş teklifi. çıkma teklifi zaten olur ileride
Ölme teklifi istiyorum. Rahatsız edilmeden uyumak sonsuza kadar
Benim için bu boşluk bir istekli olabilirdi çünkü maddiyat olmadan hiçbir şey olmaz.
İş teklifi çok iyi olurdu
Beklediğim sadece iş teklifi
İş teklifi olsun..
İş teklifi diyebilirim.
İş teklifi daha mutlu ederdi yemişim aşkını.
Flört teklifi
Tatile gidelim
Tabiki iş
İş olue
Huzur
İş. İş. İş. İş.
istemem
İş önemli