Bir kaç gün önce kırtasiye malzemelerinin satıldığı bir kırtasiye girdim. Renk kalem tıraşlar silgiler kalemler vardı. Çantalar bir birinden güzel ve çok hoştu. Acaba ben öğrenciyken neden böyle güzel şeyler yokmuş dedim kendi kendime. Öğrencilik anılarım aklıma geldi. Yaşlandım diye iç geçirdim. Sözün özü sizinde böyle duygu karmaşası yaşayıp böyle düşündüğünüz oldu mu hiç :) Yarın okul açılıyor şimdiden öğrencilere sabır dilerim :)#sümüksüdüşünceler#Yaşlandık#Eskiöğrencilikyılları#Eskilergüzeldi
Kırtasiyeler satılan çanta kalem vb şeyleri görünce keşke ben öğrenci iken de olsaydı ne güzel olurdu dediğiniz oldu mu?
Polat alemdar için başa dönmeyi bir daha göze alır mıyım bilemiyorum ama özellikle çocuklar için harika şeyler satılıyor. Ve bu yaşıma da gelsem yine okullar başlasa da kırtasiye ürünleri satılsa diye bekliyorum. Ayrıca 25 yaştan yaşlı mı olurmuş 🙄
Bu aralar ruh halim tam olarak böyle. Markete gidince elim silgilere, kalemlere, defterlere gidiyor. Bugün kırtasiye alışverişi yapan bir kızla annesini gördüm, kız hevesli hevesli bir şeyler seçiyordu. Okul anılarım canlandı gözümde. 😂
Toybox içinde küçük bir tane çıktıydı baya mutlu olmuştum defterin her yerine bastıydım eskiden toyboxun içindeki sakızın altındaki oyuncak bile mutlu ediyordu beni :)
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kırtasiyeler satılan çanta kalem vb şeyleri görünce keşke ben öğrenci iken de olsaydı ne güzel olurdu dediğiniz oldu mu?
En İyi Cevaplar