Ben sıkılıp nöbetçi olduğum yeri terk ederek okulu falan dolanıyordum, arada müdür yardımcısının odasının kapısına vurup kaçıyordum falan en sonda çay ocağına gidip çay içiyordum ve orada takılmaya başlıyordum. Çaycı ablayla muhabbet falan ediyordum. Sanırım ben sorumluluk devredilecek en son kişiyim şu hayatta :D
Normalde olmaması gereken saçma bir şeydi. Öğrenci derslerinden kalıyor bir gün de olsa. Ama bizde çoğu yerde olduğu gibi ders denen şey bir an önce zilin çalması beklenen insanları zorla bir yere tikip kimsenin de bir şey dinlemedigi bir ritüel olduğu için bı sure o eziyetten uzaklaşma oluyordu
Sevmezdim. Ortaokulda defalarca kez nöbetçi öğrenci olmuşluğum var. Okula giriş-çıkış yapan velilerin listesini tutar, kapıda nöbet tutardık. Öğrencileri dışarıya çıkartmazdık vs. Güvenlik görevi görüyorduk adeta. Bu çok canımı sıkardı. Allah'tan lisede hiç nöbetçi öğrenci olmadım.
Lise dönemim berbattı nöbetçi öğrenci olarak hatırladığım bir kaç şey var. bi ara okulun otel tarafinda lobideyken hocalar kahve istemişti tam da bölüm hocasına denk gelmiştim kahve makinesini yanlış çalıştırmisim nasıl olduysa soğuk kahve vermiştim😂
1 kere oldum zaten onda da yerimde durmadım dolaştım durdum :D hocaların ayak işini de yaptım imza da topladım teker teker, sınıflara duyuru da yaptım ama lisenin ilk senesiydi o zamanlar yani bir acemilik vardı.
Ben nöbetçi olmaktan kaçardım genelde çok ozguvensiz çocuk olduğum için mesela sınıf havalandırılcaksa çocukları dışarı çıkarmam lazımsa ortadan kaybolurdum 😂
Büyümenin ne kadar kötü bir şey olduğunun ön gösterimi gibiydi. Hiç sevmezdim ama ileride büyük ihtimal okul bitse de işe başlasam diyen tiplerin hoşuna gittiğini düşünüyorum.
ooo en çok sevdiiğim şeydi acayip eğlenirdim bir de telefonda serbest oluyodu ondan hep arkadaşlar bana verrlerdi yoklama olacağını öğrenir haber verirdim falan😅😅 güzel günlerdi