Cidden şöyle bir konu var güzel memleketimde; Erkekler çamaşır asarken utanıyorlar. Yahu neden utanıyorsun ki? Kirletmek ne kadar doğal ise o kirlileri yıkayıp asmak da o kadar doğal. Haksız mıyım ki acaba? Fotoğrafı da atraksiyon olsun diye koydum. Yoksa buna bin basarım ben diyerek kocaman bir yalanı da şuraya bırakıyorum.
Az sonra balkona çıkıp çamaşır asacağım. Siz çamaşır asan bir erkek görseniz ne düşünürsünüz?
abartılacak ne var ya... toplumun sacma yargilarindan biri.. arkadas adamlar yemek yerken normal , alkol alir diskoya gider normal ama camasir asinca, yemek ya da temizlik yapinca neden anormalmis gibi hisseder anlamiyorum
Utanmıyorlar, utanıyorum ayağına tüm ev işlerini kadınların üstüne yıktılar.. Ben işten geldiğimde evde de iş yaparken, erkek kardeşim işten geldiğinde çekyat da ceset gibi uzanıyor...
Böyle baksırla asmasın lütfen kn çıkar edebiyle assın birde baksırlar iç tarafa asılsın elalemin karısı kızı görr olmaz😒 obasarkn bn khve yapr içerz snrasında😁
Genelde düzensiz asılımlardan, renk ya da uzunluk uyumsuzluklarından, mandalların tutturma yerlerinden. Siz o kdar ayrıntı düşünmezsiniz. Sizin için çamaşırın asılması önemli. Bizim için düzgün ve tertipli asılması. 😉
hele bide o erkek zenciyse, bide o elinde ki astığı son donuysa 😄 neler düşürdüm. sonuçta zenci bu boru değil. kendinden daha iyisini görünce bir değişik oluyor insan
En İyi Cevaplar