Böyle bir şey yaşama ihtimalim yok denecek kadar az... olsaydı da inip istemezdim kuvvetle muhtemel cesaretle ilgili değil ama... komşuya göre de değişebilir yine de bilemedim.. 🤔
sdfsdfssdfsdf! İlahi gadası, ne kadar komikli bir soru bu, çok güldürdün :D Valla sıkıntılı bir durum, ev çok katlıysa, üstte yaşayan birileri varsa hiç üzerime alınmam, komşudan bilir ama üstte tek kat bensem sıkıntı, mecbur o kapı çalınacak. Ama akşam yemeği vakti değil elbet, gündüz evin hanımının evde olduğu bir saatte. Ya da akşam fark edildiyse limon isteme bahanesiyle evin hanımına sessizce durumu çaktırmadan anlatmaya çalışırım. Fakat ne yalan söyleyeyim bekar da olsam öyle göğsümü gere gere gidip "kusura bakmayın çamaşırımı balkonunuza düşürdüm, rica etsem alabilir miyim?" diyemem... Denmesi gayet normal, biri bana söylese de asla ayıplamam, ama ben karakter olarak çekinirim, yapamam...
Karşı komşum seksi bir iç çamaşırını alt komşumuzun balkonuna düşürmüştü yanlışlıkla ve inip istediğinde kadın ters bir tavırla “benim kocam senin çamaşırını görmek zorunda değil” deyip vermişti ve bu apartman toplantısına kadar yansımış oldukça büyük bir olay haline gelmişti. Neyse ki ben 1. katta yaşıyorum en fazla yoldan geçen birinin tepesine düşer bende içeri kaçarım😂
İç çamaşırlarımı hiç bir zaman dışarıya asmadım. Fakat asmış olsaydim bile böyle bir durumda iç çamaşırımı gidip isterdim. Çok pahalilar onlardan vazgeçemem🤣🤣 Ayrıca yıllardır kurutma makinem var ve çamaşır asma derdim yok.
benim tam üç kere düştü :D üçünde de çok umursamadım ama biraz utana sıkıla gittim kadın en sonunda "nasıl giyiyorsunuz bu kadar küçücük şeyleri hayret" demişti :D
bir kere bir tangam düşmüştü alt komşuya, çamaşırı istemeye gittiğimde bana çamaşırı verirkenki komşumuz olan teyzenin ayıplayıcı bakışlarını hiiç unutamam :D
Evet gidip isterim bapim istemiyim mi düşmüş sonuçta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Apartmanda otur. uyoruz. otursak bile böyle bişey olsa kapılarını çalar isterim kapıya kadın çıkmazsa isteyemem. Benim balkonuma düşse nerden geldi bu ya derim çöpe atarım heralde🥴🥴
Büyük konuşmayayım ama üst komşumun mücadelesine şahit olmuştum 2 gün mücadele etmişti almak için fark edince torbaya koyup kapısına bırakmıştım. Fazla ero... olduğundan utanmasın dedim