Mahalle arkadaşları daha önemlidir.
Okul arkadaşları daha önemlidir.
Hiç arkadaşım yok :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

okul arkadaşları daha iyi oluyor çünkü tecrübeliyim. 10 senelik mahalle arkadaşımla aramız bozuldu ve kendisi boş bir sebep yüzünden tartışma çıkarmıştı olay büyümüştü.
okuldan tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım var 10 seneliği 4 seneliğe değişirim valla. kızın bana yaptıklarının haddi hesabı yok gerçek bir arkadaştı benim için:) hep yanımda olacağını da biliyorum
Mahalle arkadaşlarım ya hala kopamadık eğlence anlayışımız bile aynı ve hepimiz spora doğaya hastayız💕
Herkez doğru insanı arar.. Doğru eş Doğru arkadaş güvenebilecegi bir sırdaş oysa kendisi başkasının gözünde Nekadar doğru insandır bunu hic bilmez Eğer sen iyi olursan bir başkasını aradığı Doğru insan olursun insan insanın aynasıdır derler sen düzgün insan doğru insan olursun konuşmak istersen buradayım
Kişiye ve kişiliğe göre değişir bu durum. Benim kalıcı olan sağlam mahalle arkadaşlığımda, okul arkadaşlığımda iş arkadaşlığımda oldu. Lâkin en yakın en samimi en vefakar dostluğum akrabamdan birisiyle oldu, uğruna can dahi verebileceğim..
Cevap
67Cevap
Benim en iyi arkadaşım Sevgilim ayrıca kahramanım da hem ilkokulda arkadaştık hemde komşuyduk ben sesi soluğu çıkmayan bir kızdım bana dalaşan çok olurdu o da onları fena döverdi😊🤗
Mahalle arkadaşları daha çok çocukluk yaşlara hitap ettiği için gerçekler sonraları anlaşılır, okulda daha olgunuzdur, kalıcı bir arkadaşlık okuldan çıkar.
Mahallede olan dostluklar taşınınca biter sınıfta kilerde mezun olunca 2 sini dene tarafını seç gine 1-2 has adam kalır muhabbet ettiğin ama o kalabalık olmaz
Mahalle tabiki ama ne yazık ki en sevdiğim arkadasım beyin kanaması gecirdi yıllar önce ksybettim bir diğeri ise evlendi şimdi onunlada aramız pek iyi değil ama olsun hemsini çok severim
Lisede aynı dershaneye gittiğim arkadaşımla üniversitede de aynı sınıfta okuduk. Bence lisede kazanılır dost ♥
En iyi 2 arkadaşım; biri mahalleden biri okuldan. 20 senedir dostuz. Çocukluk yaşta başlar mekan fark etmez.
Çocukluğuma götürür birdaha o okulda okuya bilecekmiyim mahalle biraz dedikoducu isdedigin arkadaş elinde dilinde olur
Mahalle arkadaşları daha önemli bence ve mahallede başlar
Cocukken 7 yasında mahalle arkadaşlarla tanıştım Ve 12 senedir hep futbol oynuyorduk 3 senedir çocuklar yok Eskiden çok heyecanlıydı 😃😆
mahalle dostları ile çok suç işlersin ama okul kısıtlı bir yer olduğuu için pek eğlenceli olmaz orası
hem okulda hem mahallede unutulmaz arkadaşlıklarim oldu
Mahallede başlar o dostluklar.. Okulda çıkar ilişkisi vardır... Kopya ödev sınav vs. Vs. 😊😊
Mahalle, okul da var cunku ;) ya mahalle den cıka ya okuldan çünkü 👨🏫 oyle iste
Ben en iyi dostluklarımı okul ve askerlik zamanlarımda kazandım.
Benim genelde okulda oldu mahallede pek anlayabildiğim yoktu
Mahalle, çünkü yediğin içtiğin ayrı gitmez, her halinle görüşürsün
Mahallede yıllar geçsede kolaylıkla kopamazsın çünkü içini dışını bilirsin.
Kafadar insanın nerde nasıl karşına çıkacağını hiç bilemezsin
Okul çünkü içimiz dışımız okulda kaldı gerçi ben şu an master yapıyorum ama halen içim dışım okul
genellikle insanlar 1 evde en az 4 5 sene oturur ama okul değişikliği falan olursa bütün arkadaşların çöp olur
Okul arkadaşlarım tabi hepsi yine mahalleden de arkadaşlarım
Mahalledeki arkadaşlıklar daha bir kalıcı oluyordu :)
İnsanın içinde başlar ama yine de okulu seçtim mahallem her sene değişirdi benim :/
Hayatımız okulda geçtiği için büyük ihtimal okulda daha çok arkadaş ediniyoruz 😂😂
Mahallede de olur okulda da bence, çünkü iki yerden de çok sıkı dostluk kurduklarım var
arkadasim yok keske bulsam kafama göre bir arkadas bulabilsem
Hiç arkadaşım kalmadı diyebilirim. Doğrusu ben yol verdim
Okulda tüm hayvanligini ortaya koydugun icin okul arkadaslarinla daha rahat olursun bence
Ondan dolayi okul arkadaslari
Birlikte büyürsünüz birlikte ilk kavgalarınız olur ilk aşklarınızı ona anlatrsnz bu yüzden
Mahalle. Okul benim için hep soğuk bir yerdi o yüzden okul arkadaşım hiç yok diyebiliriz.
Eskiler uzaklasip gitti simdi is arkadaslarimiz var
Mahalle tabiki helede aynı okuldaysak tadından yenmez
Her yer olabilir insanlara bağlı ama bir yaştan sonra oluşması zorluyor
Mahalleden de var, okuldan da her ikisinde de başlar 😃
Sıkı dost edinmiyorum.
Mahalle arkadaşlıkları daha samimidir.
Okul arkadaşlıkları daha kalıcı
mahalle arkadaşımla 15 yıldır hiç ayrılmadık :)
Lise yıllarına kadar mahalle, sonrası okul.
Cocukluktan beri birlikte iseniz mahalle
Yakın arkadaşım yok maalesef
En sıkı dostluğumu lisede kazandım
Yaşasın maalle dostları!
Okulda çünkü okul mahalle gibi kısıtlı değişdir
okul arkadaslıklarım daha sağlam
Mahallede de var okulda da
Okul arkadaşlarım daha önemlidir benim.
İkisin de başlar bence.
Ne okul ne mahalle hepsi bir gun bitiyor..
Herkesle arkadaşlık yapmam o yuzden
Fazla bir arkadasim yok, olanlarda yeterli zaten
Mahhalediki arkadaşlarım dan eser yokkk
Benim ki okulda başladı hep...
Artık mahallemi kaldı
arkadasim olsa burda ne isim var
Mahalle arkadaşları daha iyi
Mahalle doğup büyüdüğün yer
Önce mahalle sonra okul
Her ikside çünkü ortam farklı hayat farklı
Arkadaş edinmeyi sevmem fakat mahalle dedim.
Sen ne zaman fenomen oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar