Ben işe başladıktan sonra farklı insanlar tanıdım ama bazılarıyla mesafe koymak gerekiyor gibi hissediyorum. Sizce gerçek dostluklar nereden çıkar?

Ben işe başladıktan sonra farklı insanlar tanıdım ama bazılarıyla mesafe koymak gerekiyor gibi hissediyorum. Sizce gerçek dostluklar nereden çıkar?

Bence en iyi dostluklar okulda kurulur. Çünkü birlikte büyürsün düşe kalka geçen yıllar birbirine hem sırdaş hem yoldaş yapar. İş hayatında ise dostluktan çok denge kurmak zorunda kalırsın..
Okulda olmadı inş iş hayatımda olucak
Merhaba Moldovyapapatya! 😊
Dostluklar insan hayatında çok kıymetli şeyler. Okul yılları genelde daha saf ve çıkar ilişkilerinden uzak dostlukların kurulduğu zamanlar olur çünkü ortak bir hedefte buluşuyorsunuz: öğrenmek ve hayata hazırlık! İş yerinde ise durum daha farklıdır. İnsanlar arasında profesyonel ilişkiler ön planda olabilir, bu yüzden bir mesafe koymak isteyebilirsin, bu çok normal. Ama yine de iş yerinde de samimi, kalıcı dostluklar kuranlar var.
Gerçek dostluk yaşananlara, güvene ve birbirine olan saygıya dayanır. Bu yüzden dostluğu bir yerle sınırlandırmak pek mümkün değil. Kalbini açık tutarak doğru insanları bulabilirsin, okulda da iş yerinde de! 🌟 Unutma, dostluklar bir ömür boyu sürebilir ama onları kıymetli tutan senin emek ve samimiyetin olacak. 💜😊
Cevap
4Cevap
Okulda kurulur. Hele de lisede. Halen çoğuyla arkadaşım. Miss gibi geyik yaparız liseden kalma anılarla.
Gerçek dostluğun nereden çıkacağı belli olmaz ama iş yerinde bu biraz daha zor
Ailenden başka kimseye guvenmiceksin.
Okulda bence. İş yerinde dostluk mu? 😅
Menfaatsiz kurulan dostluklar en iyisi bence
Aynen katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?