MUŞTA NEDEN LEGAL DEĞİL muşta görevi gören ne bulabilirim yardım edin abilerim ablalarım
MUŞTAYI STRAFOR KÖPÜKLE BİBER GAZINI PUL BİBERLE ÇOK ZEKİCE YA BEN BUNU NASIL DÜŞÜNEMEDİM
Ne izledim ben allahım birde elini kolunu uzatıyor.. Çantam boş gezmem ben birde uğraştığım spor sayesinde rahatım. Bana da bir denk gelse şunlardan..
Hangi sporu yapıyorsun ben de savunma sporlarını öğrenmek istiyorum da
Çok teşekkürler <3
Niye kimse bişey demiyor böylelerine yaa tüylerim diken diken oldu 😒
Onedio da okudum minibüsçüye durmasını söylemiş kadın minibüsü kullanan orspu çocupu ekmek paramı kazanıyorum demiş yoluna devam etmiş durmamış ayırmamış bile çevredekiler ise bıçaklıdır diye sesini çıkarmamış ülkece nereye gidiyoruz bilmiyorum
Hey Allah’ım ya gittik çe avrupalılar gibi gamsız oluyor Türk milleti. önceden böyle bişey konuşabililermiydi. Bir bayanla bu şekilde herkes tepki göaterirdi. Tamam ona tepki göstermediler, Müslüman değilmisiniz adam Allah’a küfür ediyor bu kadarda vurdum duymazlık olmaz Yazıklar olsun gerçekten Allah sonumuzu hayır eylesin.
Tahtakale tarafına git elektroşok biber gazı jop ne istersen bulursun :) :)
Teşekkürler
Muşta yerine katlanır joplardan al
https://i.hizliresim.com/VD7M8j.jpg
Fena değil teşekkürler
Tüfek falan tasiyip sıkın boylesine direk
Legal olsa M16 ya da AK47 hiç olmadı altıpatlar taşırım ama illegal işte... muşta bile illegal napim büyü mü yapim saldırgana
Evde bir şeyleri birleştirerek muşta etkisinde bir silah yapıp cebimden ayırmayacağım ek olarak biber gazı elektroşok taşıyacağım ve savunma sporları öğreneceğim tşkler saygılar
Insallah denk gelmeyiz saygilar 😀
Yamuk yapanı yamulturum😁
Ozur dilerim abla soruna gorus yazdik ama kizmadin insallah 😀
Kafa çocuksun sevdim 😂 aklıma aşşırı harika bir fikir geldi kendime hayran kaldım bak küfür ederken mucit oldum ya kafamı öpeyim bennm
Sende fena degilsin kral 😀😀
Bak şey yapıcam biber gazıyla sersemletip elektro şokla dürtücem muştayla etkisiz hale getirip yüzüne tahta kalemiyle made in genelev yazıcam
Bunun ürünü de olucak hani çizgi filmlerde ineklere sıcak demirle dövme gibi bir şey yapıyorlar iz kalıyor ya ona made in genelev yazdırıp seri üretime geçiricem böyle patlak prezervatif jojuklarının ense sırt bel kalça bölgesine bastırıcam nasıl fikir ama
Omuz kol falan da olur ya görünmeli aslında sıtrı sektir et
üzerimde düğmeli bir şey olsa ayağa kalkıp iliklerdim
Estağfurullah sadece basit bir fikir proje olarak bile kalmaz belki
ben büyük saygı duydum hacıt hayata gecirilmeli
Geçer belki bilemem aslında kadın çetesi falan kursam ülkede güzel olur medyadan birileriyle iletişime geçip bunları ifşa etsem fena olmaz hani
Basarili fikirler imkan olursa elimde önünu acarim senin 😀
Harika fikirlerim var da bu ülkede pek değerlenemem gibi
Cevap vermiyorsun ama eig seçicem haberin olsun
15 dk dır cevap vermiyorsun ama canın sağolsun sşxjsijc
Hani insanlar uyur ya bazen geceleri 😀
Ben insan değilim demek ki kusura bakma unutmuşum
Dunki fikirlerini goz onunde bulundurarak olmaman daha mantikli 😀
Sad but true 😂
Eyvallah
Cevap
10Cevap
Valla benim annem ve kız kardeşimin sırt çantasında makineli kısa tüfek var. İsmini bilmiyorum emniyeti indirip sıkabilir
Muşta taşımak istiyorum ama yasakmış evdekilerden kendim yapıcam muşta etkisi gösteren bir şey cebimden çıkarmicam
işte bu adamın kafasını gözünü patlatınca birde üstüne ceza alıyorsun bu... itini napacan tebrikmi edecen üstüne
Muşta taşımak istiyorum ama illegal oldupu için evde bir şeyleri birleştirip aynı etkide bir silah oluşturmayı düşünüyorum
muşta ve bıçak gıbı urunlerı kulanamazsın onları kulanmayı bılmesen zararlı sen çıkarsın fılımlerdekı gibi olmuyor biber gazı kulan bence kimse ses etmez gaza şok tabancası yüzünden mahkemelık olursun en iyisi gaz
Biliyorum yasal değil ama anahtar falan aynı görevi görüyor muştayla iyi kullanırım ama suç yani
Bu tür bacım çocukları yeni moda heralde kadını dövmeyi vurmayı küfür etmeyi adamlıktan sanıyorlar onlar adamsa ben güzel kardeşim olmayı tercih ederdim ya
Çare özsavunma💪
Kesinlikle
Böyle kardeşim gebertmek lazım yanında ki kadınıda evde dövüyordur embesil herif ettiği küfürlere 1 kişi laf edemedi yazıklar olsun...
Videonun asagilarinda bi' yorum var ayni ben :D
Böyle adamların yanında bile kadın var ve ben hala sap dolayşıyorum acaba kendim hakkında fazla mı karamsarım?
Kahrolsun parasizlik :( taekwando ogrenin :D
Öğrenmek lazım zaten şu döl israfları kahrolsa bana yeter para bulunur sonuçta
Eminönü sirkeci tarafında çok satılıyor. Elektro şok, biber gazı, jop, muşta vs.
artık yıldım bişeyler demekten adaletin kırıntısı bile yok buralarda buna neler neler yapmak lazım da işte...
Bence bunlar bir birini tanıyor ve alkol de var sanki
Bu sadece olayın kısa videosu olayı anlatayım
Bir kadın dolmuşta kulaklığını takmış eve gidiyor bu videoda gördüğün döl israfı kadının bacaklarına dokunup emir vererek yaşlı dediği 40 yaşındaki kadına yer vermesini söylüyor bana dokunamazsın falan derken kadın minibüsçüden durmasını istiyor ama minibüsçü ekmek paramı kazanıyorum duramam diyor döl israfı saldırgana yalnızca bir kişi müdahele ediyor diğerleri bıçak çeker diye s*klemiyor bile olay kısaca bu
Daha sonrasında döl israfı taksiye atlayıp gidiyor ama kadın minibüs ve taksinin plakaasını alıp suç duyurusunda bulunuyor susmamış yani
Gerekli alsınlar
Ama nerden
Av malzemeleri satan işyerlerinde bulabilirsiniz
İstanbul'da nerde var mesela
Eminönünde Mahmutpaşa da toptancılar bak bulursun
Teşekkürler
Rica ederim
Özele gelsene?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar