Resme bayıldım cuk olmuş🙂 Bazen öyle oluyor. Kızım bir yere yemek yemeye gitmek istediğinde müsait olmuyorum işe gitmek zorunda oluyorum evde kimse bilmez ama kızımı istediği yere döner olur, pizza olur, lahmacun ya da kebap, onu götürüp yedirmedikçe o üründen asla yemem.
Haber ve fotoğraf beni gülümsetti, aynı zamanda düşündürdü de.
Toplumun en temel yapı taşı aile olarak bilinir. Maalesef bu kavram anlamını yitirmeye başladı. İşin en acısı da, aile kavramının yitirilmesiyle beraberinde toplumda yozlaşmayı da getirmesi.
Menfaat uğruna veya dünya telaşından birinden uzak duran, kopan aileleri gördükçe bu yozlaşmanın etkilerini daha iyi görebiliyoruz.
Geçtiğimiz bayramda ilk kez bütün aile biraraya geldiğimizde ailenin önemini bir kez daha iyi anladım.
Ailemizin kıymetini bilmek gerekiyor. Zira onların değerini ancak fotoğraflarda kaldıkları zaman anlamaya başlamak, insana en çok koyan şeyler arasında yer alıyor.
Aile olmadan olmaz :) Hayvanların da duyguları var, ben balkonumda kumru besliyorum, yuvaları var, daha önce buğday alıp koyuyordum, bir sabah mahallenin tüm kumruları gelmişti, yirminin üstünde saydım, bir şekilde haber verip tanıdıklarıyla geldiler demek ki.
En İyi Cevaplar