Bir toplumda huzurun sağlanması aile ortamıyla başlar ve o aileden çıkan bireylerle toplum oluşturulur.
İyi bir aile ortamı aynı zamanda psikolojik anlamda kişinin güvende hissetmesini, hayata pozitif bakmasını ve hayatın zorluklarına karşı önlemler alınmasında ve sorunların çözümünde kişiye son derece yardımcı olur.
Peki aile bağları sizin için ne kadar önemlidir? Ailenize ne kadar önem verirsiniz?
Aile bağlarının sizin için önemi nedir? Ailenize ne kadar önem verirsiniz?
Herkes sizi terkettiğinde, size çeşitli nedenlerle resti çektiğinde, belki sevgilinizden ayrıldığınızda, belki bir sınavı kazanamadığınızda, arkadaşlarınız genel olarak dert ortağınız olmasa da, fizanda bulunsa bile ışık hızıyla yanınıza uçan aileniz, şu dünyada her şeyden daha önemlidir. Yeri gelie kızarlar, yeri gelir kavga ederler, yeri gelir size vurmaya bile çalışırlar ancak çoğu zaman bunlar sizin için iyiliğiniz içindir. Ailenizi sevin, hayata ailenizden bir tane gelmeyecek.
Ben çok özgür istediğini yapan saygısızlığa 1 saniye tahammül eden bir insan değilim. Direk siktiri basarım.
Ama aileme bunu hiç uygulamadım. Anneme babama yardım etmek hoşuma gidiyor. Gitmese bile yardım ediyorum. Elimden geldiğince saygılı davranmaya çalışıyorum.
Bu dünyada aile kadar önemli bir şey daha var mı ki? Her konuda, her sıkıntında, her üzüldüğünde/güldüğünde, yanında olan birisini baş tacı yapmazsın da ne yaparsın? Ailenin değeri bir başkadır ne çiğnenir ne laf söylenir. Aile çok ama çok başka bir şey ve çok güzel bir şeydir.
Her akşam beraber yemek yemek aile baglarını en güçlü tutan seydır cunku bütün paylasımlar orda yapılır aile ortamı budur ama artk günümüzde bu kalmadı cok yazık
En İyi Cevaplar