Kafamı bir türlü boşaltamıyorum her an huzursuzum?

Annemle babam devamlı kavga ediyor. Babam annemin çok üstüne gidiyor. Annemi böyle üzüntülü görmeye dayanamıyorum. Nerdeyse boşanmanın eşiğindeler. şu an bile kavga ediyorlar. Kardeşim desem kendi aleminde çevresi kötü başından bela eksik olmuyor. Onun ardında gezmekten onun yüzünden herkesle kavga etmekten yoruldum.. Arkadaşlarım desem hiç biri gerçek dost değil yüzüme gülüp arkamdan iş çeviriyorlar. ikiyüzlü hepside. işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Bense önceden bir hata yapıp itin biriyle çıktım. aldattı ayrıldık. takıntılı dengesizin teki çıktı. ara ara benimle uğraşıyor. Bu yıl son senem. Sınıflar değişmiş ve sıkıntılı olduğumuz bir kaç kişi var eminim ki bu yıl sataşıp durcaklar. Ve yine müdürlük olcaz. Bu yılım da zehir olcak bana kesin. Önümde üniversite sınavı var ve kazanacağımdan hiç umudum yok sınav kaygım o kadar çok ki. Bu kafayla da hiç ders çalışasım yok napicam bilemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kafayı yicem yardım edin vakti olan uymayacak olan uzun uzun beni dinleyip fikir verebilecek olan var mı?
Kafamı bir türlü boşaltamıyorum her an huzursuzum?