
Tarih 26 Şubat 1992 Eline silah almış canavarlar, güçsüzün karşısında, tank top ne iş yapar.
Bu canavarların Başlarında olanlardan biri, şimdiki Ermenistan Cumhur başkanı Serj Sarkisyan Markar melkonyan Karabağ topraklarına hakim bir noktada olan Hocalı kasabasını gözlerine kestirdiler. zincirinden boşanmış kuduz bir köpek gibi, 106'sı kadın, 83'ü çocuk olmak üzere toplam 613 Azerbaycanlı sivile acımadılar şehit ettiler. melkonyan bu vahşetin bir intikam olduğunu söyledi.

Nasıl bir intikam nasıl bir vahşet ki, böyle bir kin, böyle bir kudurmuşluk yok!!! Bebekleri, annelerinin karnını deşerek alıp öldürdüler. Çocukları önce annelerinin gözü önünde başından vurdular, sonra o analara türlü işkenceler yaptılar, onlarıda başından vurdular.

Yetermi? gözü dönmüş hastalıklı insana ne yeter, güç edinmenin kudurukluğu ile,13 yaşındaki bir çocuğun diri, diri derisini yüzüp naziler gibi kaç dakikada ölür die deneyler yaptılar.
Öldürdükleri insanların derilerini yüzdüler ve bunun adına intikam dediler. Belki bu duyduklarınız size katlanılmaz gelebilir, okuduklarınıza tahammül edemiyebilirsiniz. Belkide biraz cesur olup mazlum taklidi yapanların yaptıklarını izleyebilirsiniz.
Neden böyle bir vahşeti paylaştım? Unutulmasın istedim. Bilinsin istedim. İnsanın ne kadar vahşi olabileceğini görün istedim. Payaştığım videolar birilerini incitirse, şimdiden çok özür dilerim. Sürçü klavyemiz olduysa, affola.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar