Tecavüze Dur Demenin Zamanı Geldi

Öncellikle insi ve cinsi şeytanların tacizinden ve tecavüzünden Allah'a sığınalım ve inananlar için şu ayeti paylaşıyorum: Bunlara onlardan önce ne bir insan dokunmuştur ne de bir cin.


Tecavüz nedir?


Tecavüz bir kişinin rızasız başka biriyle cinsi münasebette bulunmasıdır. Ve bende küçükken bu fille maruz kaldığım için bu iğrenç bir şeydir bu bir insanlık suçudur.


Tecavüze Dur Demenin Zamanı Geldi

Tecavüz çeşitleri nedir?


Fiili livata ve vajinal tecavüzdür.


Tecavüz psikolojisi nedir?


Bu soruda anlatılmak istenen tecavüz edenin hangi psikolojide bulunduğudur bu önemli bir detaydır çünkü çoğu erkekliğini gösterme psikolojisi içinde bunu yapar diğer kesimlerden bir kesimde bunu intikam nefret ve dayanamama psikolojisi içinde yapar.


Tecavüz edilenin psikolojisi nedir?


Bu aslında kişiye bağlı ama ben genelden bahsedeceğim resmen yıkılmadır hele erkek için en ağır travmalardandır çünkü erkek bunu erkekliğine sığdaramaz hatta cinsel dönüş bile yaşayabilir kadın içinde durum vahim çünkü kadınlarda ben cinsel bir objeyim psikolojisine kapılarak o hayvan yüzünden hayattan soğur.


Tecavüze Dur Demenin Zamanı Geldi

Peki tecavüz sadece insanlar arasında mı olur? (İnançlılar için söylüyorum inanmayanlar inanların yarasına basmasın ve saygıyla sussun)


Hayır bir sürü insanlar cinlerinde tecavüzüne uğramıştır bunu yazmamın nedeni belki bunu yaşayıp okuyan vardır onları tesselli etmek adınadır.


Örnek bir tecavüz haberi:


Yalova'da 12 yaşındaki kız çocuğu, kuzeni tarafından tecavüz edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldü. Kan donduran olay Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak'taki bir evde meydana geldi. 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencisi G.E.'nin (12) annesi sabah işe giderken, babası da Yalova Devlet Hastanesi'ne gitti. Baba Arif E., saat 09.30 sıralarında eve döndüğünde kızını koltuğun arkasında ölü buldu.Engin A.'nın askerden 2 ay önce geldiğini, kuzeni olan G.E.'ye tecavüz ettiği öğrenildi.



Artık tecavüze dur demenin zamanı gelmedi soruyorum ne haldedir insanlık.

Tecavüze Dur Demenin Zamanı Geldi
Cevapla