Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak

Bunu siz de yaşamamışsınızdır.



Sevgiliyle vakit çoğunlukla dışarıda geçiyor zaten. Parkta, kafede, metroda. Fakat bazen libido zaman ve mekan tanımıyor. Topluma karşı "ayıp" ve "uygunsuz" olan davranışlar kimi zaman belli bir hafifletmeyle, bazen de olduğu gibi orta yerde yaşanabiliyor.



Sizin de bizzat tecrübe etmiş olabilceğiniz, ve bundan çok defalarca görmüş olabileceğiniz, sevgiliyle topluma açık alanda yapılmaması gerekenler Bence'si sizlerle. Keyifli okumalar.


Bazen dayanamamak.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Bir erkek olarak söylüyorum, kadın vücudu en sıradan halinde bile o kıvrımlarıyla baş döndürücü olabiliyor. İşte o zaman insan elini atacak yer arıyor. Bir de tenhalığa denk geldi mi...


Doğada gelen rahatlık.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Yemyeşil çimlerdesiniz. Hava sıcak. Belli bir konfor yakalanmış. Herkes de sizin gibi gevşemiş. Ve inanılmaz bir şekilde kimsenin aldırış etmeyeceği hissi oluşuyor birden.



Ve çimleri bulunca, biraz abartıyorsunuz açıkçası. O kadar ki önünde poz verilen bir yumağa dönüyorsunuz.

Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak


Bu da ayrı bir fotoğraf. Her ikisinin de belli ki işi gücü, hali vakti yerinde. Adamgörüntüden ödün vermemek ister gibi, kadınsa vazgeçmiş.


Eli koyacak başka yer bulamamak.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Bence de öyle. Eli illa bir yerde tutacaksam, popoda tutmayı yeğlerim.

Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak


Ama bu şekilde değil. O eli yıkamadan markette nasıl alışveriş yapacak? Marketten alınan her şeyi evde sudan geçirmenin gerekliliğini yeterince anlatabiliyor sanırım.



Çapkınlığın yaşı olmaz.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Adam elini dinlendiriyor.


Yine bir gün Metro'dayken.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Pantolonları tutuşmaya başlamıştı herhalde. Başka açıklaması olamaz. Bir de şu düşülen komik durumu anlamak lazım.


Kuralları çiğnemek.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Toplumunkilerden bahsetmiyorum. Fizik kurallarını. 1. O kadın oraya nasıl çıktı ve nasıl öyle oturabildi. 2. Adam hala yaşıyor mu. 3. Durak geldiğinde nasıl toparlanıp inecekler.


Kendi cinsinin WC'sinde bile rahat edememek.


Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak

Yorum yok. İnsanda bir de zevk olacak. O kokunun, nemin içinde ve ne için olduğu belli olan yerde öpüşmek midesizlik bence.



Sevgiliniz varsa ve ona dokunmadan, onu öpmeden duramıyorsanız önce dışarıdan nasıl gözükeceğini düşünün.




Bize gereken: Estetik estetik estetik.
Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak



Sevgiliyle Toplumun Gözüne Batmak
Cevapla