Sevmiyorsan Evlenme, Anlaşamıyorsan Boşan!

Herkese merhaba bu bence daha çok aşk meşkten çok aile içi sorunlarla alakalı olacak umarım severek okursunuz.


Eşinin aldattığını öğrenince şiddete baş vuran eş
Anlaşamıyorsan boşan!


Bu tarz insanlardan oldum olası nefret etmişimdir.Yapılan sadece gurursuzluktur. Eşin seni aldatmış belki o anki sinir ve ihanet edildiği duygusu ile kırıp dökmüş olabilirsin, eşin aldattığı için boşanmak yerine öldürmeye çalışmak neden? Bu insanlara acıyorum çünkü sen sevilmiyorsun eşin seni sevmiyor başkasına aşık boşanman gerekirken öldürüp hem kendi hayatını hemde eşini yakmaya çalışmak akıllı bir bireyin yapacağı iş değildir.


Sevmediğinde ayrılmak yerine aldatmaya baş vuran eş
Sevmiyorsan Evlenme, Anlaşamıyorsan Boşan!


Madem sevmiyorsun aldatmak neyin nesi? Sevmiyorsan düzgün bir şekilde konuşup boşanmak istediğini söylemekten korkup gidip aldatan insanlar acaba hiç düşünüyorlar mı karşı tarafın kalbini? Belki boşaldığında da karşı taraf eğer seni seviyorsa üzülecek ama ihanete uğramaktan daha iyidir.


Sevmediği biri ile evlenenler
Sevmiyorsan Evlenme, Anlaşamıyorsan Boşan!


Bu konuda zorla evlendirilenlere bir sözüm yok ama Türkiye'nin bazı bölgelerinde yapılan bu saçmalığa değinmek istiyorum.
Oğlan tarafı kızın evine gidiyor kızı beğendin mi diye soruyor oğlan tipine bakıyor içinden geçiyor "-ooo güzel kadın olur bundan "Peki ya hiç o kadını düşündünüz mü!? Ailesinin baskısı ile evlenip hayatını mahvediyor. Benden size öneri ne olursa olsun sevmediğiniz bir adam ile evlenip hayatınızı mahvetmeyin. Sevmiyorsan evlenme!

Sevmiyorsan Evlenme, Anlaşamıyorsan Boşan!
Cevapla