Bir kaç gün önce bir haber okudum. Kadıköy Belediyesi ve bir LGBT Derneği ortak bir çalışma yapmışlar, Kadınlar Günü için bir billboard hazırlamışlar. Muhafazakâr kesim yerden yere vuruyor. Favori kumbarası ayakkabı kutusu olan tüm o bildiğiniz "haber" sitelerinde bir karalama kampanyası.

Sen çocuk gelinler için nasıl bir önlem aldın? Tecavüzde neden ilk üçte bizim toplumumuz?
"Tercihlere saygımız var ama toplumun âhlak yapısına ters" diyorlar. Daha ileri gidip "toplumun kabul etmeyeceği tercihleri gözümüze soktunuz ahlaksızlar" diyen var. Sen çocuk gelinler için nasıl bir önlem aldın? Tecavüzde neden ilk üçte bizim toplumumuz?
Sanırım bu sorunlara fazla kafa yormuşlar ki lezbiyen, biseksüel veya transseksüel olmanın bir tercih olduğunu sanıyorlar. Bunlar tercih değil genetik kodlarımızdır. Dolayısıyla biz bu toplum dahil her toplumun içinde olan kadınlarız. Yani toplumun bizim için ne düşündüğünün bir önemi yok.

Lezbiyen bir kadın; KADINDIR!
Trans bir kadın; KADINDIR!
Biseksüel bir kadın; KADINDIR!
İnterseks bir kadın; KADINDIR!
Kadına şiddetin her türlüsünü kınıyoruz ve eğitimsizlik belirtisidir diyoruz.
Bize bu billboardları temelsizce eleştirerek psikolojik şiddet uygulayan ama bir şekilde meclise kadar girmiş eğitimsizlerin olduğunun da farkındayız. Kadınlar gülmesin! Kadınlar lezbiyen olmasın! Kadınlar, kadınlar. Ne şanslıyız hep bizden bahsediyorlar.

Lezbiyenler, transseksüeller, biseksüeller, interseksüeller; okulda, mecliste, her yerdeler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar