Evet Ben Bir Kadınım Ama Bana Dokunamazsın!

Şu aralar her yerde kadın cinayetleri, tecavüz haberleri görüyoruz ve ben, tek kelime ile 'deliriyorum.' Hakikaten deliriyorum. Yahu bu erkeklerin bitmek tükenmek bilmeyen egosu nereden geliyor?



"Ben erkeğim. Fiziksel olarak senden güçlüyüm. Yani sana her şeyi yapabilirim. Şimdi soyun. Tecavüz edeceğim."



Yok öyle bir dünya!


Artık kadınlar eskisi gibi değil. Kadınlar duyarlı. Kadınlar özgür. Kadınlar haklarını biliyorlar. Ama hakları bilmek fayda etmiyor. Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul'da meydana gelen tecavüz olayı. Genç bir kız, gece saat 3.00'de arkadaşlarıyla dışarıya çıkmış, eğlenmiş, evine dönüyor. Evine dönerken,"erkeklik organına sahip yaratığın biri" kızı bir binanın bahçesine çekiyor, orada işini görüp kızı bırakıyor.


Kız durumu ailesine söylüyor, ertesi gün kızın vücudundan sperm örnekleri çıkıyor.


+ Bu kızın babası da var.


+Belki sevgilisi var.


+Belki abisi var.


+İleride kocası olacak.


Bu kız nasıl bakacak o erkeklerin suratına? Bir daha nasıl bir erkeğe güvenecek? Bir de bu kıza, "O saatte dışarıda ne işi vardır?" diyen bir klavye 'deli'kanlısı vardı.


Evet Ben Bir Kadınım, Ama Bana Dokunamazsın!


Ne biçim bir mantık bu?


Ben sırf kadınım diye, erkekler orada burada gezerlerken evimde oturmak mı zorundayım? Hayır. Ben yasal olarak erkeklerle aynı haklara sahibim, hatta çoğu yerde üstünüm bile. Ve ben dışarı çıktım diye, kudurmuş bir penisli yaratık gelip bana tecavüz mü etmek zorunda? Ben saat kaçta istersem dışarı çıkarım, ama sen bana bu iğrençliği yapamazsın! Size ne?


Evet Ben Bir Kadınım Ama Bana Dokunamazsın!


Evet Ben Bir Kadınım Ama Bana Dokunamazsın!


Üstelik burada mesele gece çıkmak değil.


Ben gündüz otobüse binerken bile dikkatli hareket ediyorum. Hani şu "otobüs fantezisi" isteyen azgınlar var ya, işte onların kurbanı olmamak için.


Özgecan, "katledildiğinde" Onun katili olacak şizofren, "O da boş otobüse binmeseydi." demişti, hatırlayın.


Bu nedir ya? Her otobüse binen kadın senin seks hastalığının kurbanı mı olmak zorunda?


Beyler, penisinizle yaşamayın, n'olur. Bacaklarınızın arasındakini değil, omuzlarınızın arasındakini kullanın.


Ve bayanlar, hakkınızı aramayı bilin. Korkmayın. Erkeklerden korkmayın.

Evet Ben Bir Kadınım Ama Bana Dokunamazsın!
Cevapla