Öncelikle sevin bizi.

Öyle seviyorum diyerek değil hissettirecek şekilde yapın bunu. Bir ilişkide sevgi de saygıd a çok önemli rol taşır.
Söylediğiniz şeylere dikkat edin.

Bazen söylediğiniz tek bir şey bile kafamıza takılıp bütün bir günümüzü mahvedebilir o yüzden lütfen dikkat edin.
Bizi umursayın.

O gün sinirli ve ya üzgün olabiliriz. Her sinirli olduğumuz zaman bize "özel günündesin kesin." demeyin ne olduğunu sorun.
Şu "bad boy" akımından vazgeçin.

Evet kendisine hakaretten aşağılanmaktan hoşlanan bir kısım var ama lütfen yaşınız 14-15 değilse böyle şeyler yapmayın. O akımdan hoşlanan kişiler zaten mazoşisttir. :)
Ve en önemli iki şey...

Sevgili erkekler, lütfen biz kızlara boşa ümit verip sonra bırakıp gitmeyin. Sevgi bittiği zaman elbette ayrılık olacaktır ama sadece dalga geçmek ego tatmin etmek için sevgili olanlar var. Ve kadına şiddet ne olursa olsun kabul edilebilir bir şey değildir. Şimdi ihanet varsa bunun bir cezası olmalı diyenler olabilir onlara da cevabım şu ; Eğer ortada bir ihanet varsa ayrılmak kesin çözümdür zaten öldürmek değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar