Dünyada yapabileceğimiz en büyük iyiliklerden biridir bir insanın hayatını kurtarmak. Bunu çeşitli yollarla yapabiliriz ama bu bencemdeki konumuz kan bağışı.
18-65 yaş arası, önemli sağlık problemi olmayan, 50kg'ın üzerinde her birey kan bağışında bulunabilir.

Üstelik kan verme işleminin sizden götürdüğü hiçbir şey yok. 30-35 dk gibi bir sürede tüm işlemler sona eriyor. Ağrı yok, acı yok. Kan vermek kendi sağlığınıza da önemli bir katkıda bulunuyor.

İleride başımıza ne geleceğini tahmin edemeyiz. Belki bizim bugün verdiğimiz kan anne-babamızın, kardeşimizin, akrabalarımızdan birinin veya arkadaşımızın hayatını kurtaracak.

Kan vermenin dinimizce de, sağlık açısından da bir mahsuru yok. Hadi hep birlikte kan verelim, can verelim.
168 Çağrı Merkezi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok güzel ve örnek bir bence olmuş :)
emeğine sağlık
Teşekkür ederim sağolun :)
rica ederim :)
Geçen ay verdim. 3 kişinin hayatını kurtardım. Bunun mesajının kızılay tarafından gelmesı bıle yetıyor. Her üç ayda bir vereceğim sağolsun kızılayda hatırlacak zamanı geldıgınde.
Başarılı bir bence ama burada çok ilgi görmüyor malesef.
Emeğine çabana sağlık.
Teşekkür ederim. Haklısınız ilgi gören daha önemli şeyler var (!)