Hey KScan, Kanser Savaşçıları yeniden saç bağışı kabul etmeye başladı!

Kanser Savaşçıları saç bağışı kabul etmeye başladı! Sen de #sacimsacinolsun'a destek olmak için Runatolia kaydını yaptırabilirsin. Ama uzun saç sevenler "canımı al saçıma dokunma" diyenlerdensen destek olamıyorum diye üzülme! İşte sana fırsat: Bağışlanan saçların peruk olması için gereken maddi desteği sağlamak adına koşup gönüllerin şampiyonu olmaya ne dersin?
1 Mart’ta Antalya’da gerçekleşecek olan Runatolia Maratonu’nda adımlarını “Saçım saçın olsun” için at! Sen de bizimle koş adımlarımız umut bekleyen savaşçılarımız için peruk olsun.

Runatolia kaydını yaptırdıktan sonra İyilik Peşinde Koş (İPK) üzerinden "Saçım saçın olsun" projesine bağış toplayabilmek için kampanya açmayı unutma! İPK kampanyası açmak için Kanser Savaşçıları ile instagram veya facebook üzerinden iletişime geçebilirsin.
1 Mart’ta Antalya’da gerçekleşen olan Runatolia Maratonu’nda adımlarımızı “Saçım Saçın Olsun” için atıyoruz! Sen de bizimle koş adımlarımız peruk olsun. Son başvuru tarihi 24 Şubat, Runatolia kaydınızı yaptırdıktan sonra İyilik Peşinde Koş (İPK) üzerinden Saçım Saçın Olsun projesine bağış toplayabilmek için kampanya açmayı unutmayın. İPK kampanyası açmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. (Runatolia Kayıt Linki Bio’da👆🏻) #HepimizBirimizİçin #AdımAdım #Runatolia #adimadim #runatolia2020 #iyilikpeşindekoş Kanser Savascilari (@kansersavascilari)'in paylaştığı bir gönderi ()
#iyiliğiseç #HepimizBirimizİçin #AdımAdım #Runatolia
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olur neden olmasın gadası
Türkiyede olsam seve seve katılırdım...
#sacimsacinolsun 🌸
Çok isterdim ama maalesef saçlarımı bağışlama durumum yok
Saçını bağışlayamayanlar için 1Mart'ta Antalya'da yapılacak olan Runatolia Maratonu'na katılmaya davet ediyorum. Runatolia'ya katılarak İyilik Peşinde Koş (İPK) üzerinden Saçım Saçın Olsun projesine bağış toplayabilmek için kampanya başlatabilirsin.
Çok Güzel Etkinlikler Dahada Fazla Yapmak İçin Çalışmak Lazım
Başvuru yapıp katılalım hem spor yapmış oluruz hemde birilerine faydamız dokunur
#sacimsacinolsun kampanyasına destek vermek isterdim 🥀
Maaşallah her zaman destek bizden
Tebrik ediyorum hepinizi
Çok güzel bir kampanya
Hep birlikte el ele #sacimolsun
Saçlarım şu an peruk olamayacak kadar kısa :/
Maddi durumum olsaydı yardim ederdim
Saçını bağışlayamayanlar için 1Mart'ta Antalya'da yapılacak olan Runatolia Maratonu'na katılmaya davet ediyorum. Runatolia'ya katılarak İyilik Peşinde Koş (İPK) üzerinden Saçım Saçın Olsun projesine bağış toplayabilmek için kampanya başlatabilirsin.
Çok güzel ve anlamlı bir kampanya olmus
Saçlarım uzun olsa kesin isterdim
onları mutlu etmek ne güzel duygu
Allah onlara şifa versin amin.
Bağış yapmak isterdim saçım olsaydı
Saçım olsaydı bağış yapmak isterdim :)
Çok yararlı olmuş teşekkürler
Çok güzel bir şey böyle kampanyalar devam etmeli
eline sağlık güzel olmuş
saça çok takmayın bence sağlık daha önemli
güzelmişş hala iyi insanların olması güzel
Tebriklerr
Allah acil şifalar versin.
Çok yararlı olmuş
Güzel.
güzel bence olmuş
olabilir aslinda cok