
KADIN VE ERKEK AYRIMI İSTEMİYORUZ!
kadın ve erkek eşittir. kimse doğum cinsiyetini seçmedi. biliyorum böyle şeyleri genelde bayanlar yazıyor. ama ben, zaten doğum itibariyle bir bayanım. sadece transeksüelim. ve kendimi erkek gibi hissediyorum. doğduğumdan beri. neyse konumuz bu değil.
kadınlar her seferinde haksızlığa uğruyor. evet, ama bazen kadınlar bu ayrımcılıklara karşı çıkmıyor hatta hoşlarına gidiyor! biliyorum böyle diyince garip geldi. anlatayım şunu da:
şöyle ki 25 yaşında bir adam. ve onunla aynı yaşta bir kadın. otobüste kadın ayakta kalmış, aynı yaştaki çocuk kadına yer veriyor. bu hem erkek hem kadın için aşağılayıcıdır. ne yani kadın ayakta kalamaz mı?
ya da erkek neden ona yer vermek zorundadır?
aynı şey sigara için de geçerli. bu da erkek için aşağılayıcıdır. kadın sigarayı ağzına götürür, aynı anda bir kaç delikanlı çakmakla sigarayı yakmak için sıraya girer.
bu delikanlılık değildir, bu düpedüz ayrımcılığın kibarlık olarak gösterildiği saçma bir şeydir.
erkeklere söylüyorum, otobüste böyle bir durumda karşılaşırsanız durumu bayana izah edin. bayanlar siz de erkeklerden bu tür şeyler beklemekten kaçının. onlar ayakta durabiliyor siz duramıyor musunuz? siz sigara yakmaktan aciz misiniz? saygılarımla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar