Hiç kimse bir aşka, ilişkiye, evliliğe mutsuz olmak için başlamıyor. Karşısındakini sevip ona dünyasını açıyor. Belki kimseye anlatamadıklarını anlatıyor. Belki tüm hayatını onunla geçirmeyi hayal ediyor. Sonra bir gün kavga ediyorlar ve erkek sinirli olduğu için ya da çok alkollü olduğu için kadını dövüyor.
Tanıdık geldi mi?
Eminim bir çoğunuzun yaşadığı veya duyduğu; çok yaşandığı için de normal kabul edilen bir durum. Kadın "sesini çıkarmazsa" dayak yemiyor belki. Hayat bağırmalar, aşağılamalarla geçiyor onun için.
Sesinizi çıkarın, sesinizi duyurun. Kadınlar sesini çıkaracak ve bu davranış değişecek.

Hatta kadınlar birbirine öğüt veriyor; "alkollüyken sesini çıkarma,seven erkek kıskanır, kocandır döver".
Şiddet sevgi göstergesi değildir ve "seviyor ki kıskanıyor"larla başlar çoğu zaman.
"Alkollü olmasa hayatta böyle bir şey yapmaz". Bu da bahane değildir. Alkol bahane değildir. Hiçbir şey şiddetin bahanesi olamaz.
Bedenlerinde oluşan morluklar geçebilir ama ruhlarında oluşan morluklar geçmiyordur eminim.
#KadınaŞiddetiDurdur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar