En çok hangi iş gelir? Temizlik ve bu ıvır zıvır derleme düzenleme filan çok iyi yaparım
Sabahtan akşama kadar ders akşamdan geceye kadar da temizlik ölüyorum resmen
En çok hangi iş gelir? Temizlik ve bu ıvır zıvır derleme düzenleme filan çok iyi yaparım
Sabahtan akşama kadar ders akşamdan geceye kadar da temizlik ölüyorum resmen
Tamirat, tadilat, dekorasyon ev içinde yapılacak her hangi bir şey dışında ağaç işlerine oldukça yatkınlık var o yüzden de odun severiz 😀 bisiklet, elektriksel esya tamirinden parke ve boyaya kadar mangaldan güveçe kadar pratik ve hızlı çözümlerin insanıyım! Temizlik ve hamursu işler dışında çoğu şey elimden gelir.
⅘Duruma göre değişir
Ani misafir, yoğun gün Hızlı temizlik, göz önündeki alanlara odaklan.
Boş zaman, derin temizlik Detaylı temizlik, tüm evin hijyeni ve düzeni için ideal.
İkisini karıştırmak da mümkün hızlı temizlik haftada bir detaylı tur gibi.
elektirik arızaları ile hiç barışık değilim ama mekanik her türlü arızayı halledebilirim, diğer ev işleri hmmm evet yemek temizlik bulaşık çamaşır ama öyle böyle değil kıyı köşe halılar yolluklar kalkar perdeler iner öyle işte
herkes isviçre çakısı mübarek, say say bitirememişler özelliklerini. elimden gelmeyen tek iş, elimden gelen işleri yapacak motivasyona sahip olmak. bu da ironik şekilde elimden hiçbir şey gelmediğini gösteriyor :D
Cevap
81Cevap
Evet gelir çok becerikli biriyimdir
gelmez
Gelmez bea elimden her iş gelenden korkarım, ki bir şey bilmezler genelde iyi olduğum konularda genelde 🥲
Çok bileni çok düdüklerler mottosuyla salağa yatıyoruz
Kendimi gömmek gibi olsun elimden de hiç bişiy gelmezz sjjwsjjwjshe sakar birisiyim yaw Kafanı bi çevirisin arkadan bir şeylerin kırılma sesi gelir jsjwjsjsnsj sadece sanatsal şeylerde iyiyim 😂 ona laf ettirmem sjjsjsjsm
profesyonel temizlikciyim. ağırlık çalıştığım için yediğim her şeyi ben yaparım. takıntılı birisi olduğumdan başkasının yemeğini beğenmem. üstüne yeni mezun matematik öğretmeniyim. ataninca 4 gün is yapınca rahatta kafayı yerim diye korkuyorum
Hamaratlık ve mücadele desen var , bir insan bu kadar 4/3.5luk olabilir mi ya jdjfkfv
Hiçbir iş gelmez ya çoğunlukla yatarım. Ha mecbur kalsam mı iyi kötü yaparım Tabii öğrencilikte 3 sene survivor hayatı yaşamıştım shdkfjfk çok da güzel idare ettim. Ama el becerim genel olarak yoktur
Ampul değiştirme, priz tamir etme, perde asma, boya badana, parke dizme, temizlik gibi muhtelif ev işlerini yapabiliyorum. Yumurta kırabiliyorum.
Gel sana şu makineyi de öğreteyim diyen şefime öğrendiğim her iş başıma kalıyor, kalsın diyecek kadar 😂
Nobetli meslekte olmama rağmen temizlik de yapıyorum yemek de ama eşler bunu müsterek yapmali yuklenmek olmaz
Gelir :) temizlik, yemek, dikiş, ahşap mobilya işleri, musluk tamir, duvar vs delmece vs :) size ne lazim. Evet ben bir erkeğim :)
:) yemek haricinde hemen hemen becerikliyiz tamirdende anlıyoruz .. en azından güzelce dinlenirsin yarın pazar
Evde değiştirilmesi gereken priz, lamba, sigorta, ampul, onarılacak elektronik eşya varsa hallediliriz.
Valla başarı olmak geliyor elimden 2012 yılında bi firmaya normal sevkiyat sorumlusu olarak girdim şu an lojistik müdürüyüm
Temizlik işini evde teksem bende akşam saatlerine bırakıyorum..
Kendimi çok yormadan en iyisini yapmaya çalışırım.
Her iş diyemesem de; bilgisayar, temizlik, derleme - toparlama, bisiklet tamiri, kapı tamiri, basit yemek yapımı gibi işler elimden gelir.
Elimden Her iş gelir dersem bütün işi bana yıkarlar O yüzden ben hiçbir şeyden anlamıyorum demeyi tercih ediyorum😆
Her iş gelir ama her işi mükemmel yapmam mümkün değil, her şeyden biraz biraz 😅 el becerisi isteyen şeyleri daha iyi yaparım.
Elimden her iş gele gele Seyit onbaşına dönüştüm.
Her ne yapıyorsam güzel ve özenle yaparım bunun dışında iddiam yok
9 meslek sahibiyim ve anlattıkların da üstüne cabası
Ev işleri tamir temizlik araba çoğu şeyi halledebilirim
Hem de nasil ya bazen her şeyi becerebilen biri olmama gıcık oluyorum😄
Hayıur keşke.
Tertip düzen on numara da, ıssız adada kalsam ölürüm
Elimden her iş gelir birisi elimden tutması lazım 🥺
Maşallah elimden de her iş geliyo kızsı işler tabisi skjxjd
Elimden her iş gelmez ama bildiğim işleri layıkıyla yerine getiririm.
Evelellah. Beş parmağımda beş milyon marifet 😂
Bir kadının annesi becerikliyse kizi da en az onun kadar beceriklidir.🥰
Bulaştığım her işi en iyi şekilde yapmaya çalışırım
Dün motorsikletin bir parçasını onardım bakalım sıkıntı olacak mı 😅
Her iş olmasa da bir çok iş gelir.
Tabi yapma isteğimle ve hevesimle alakalı bir durum
Evet yeterince gelir özellikle temizlikte elime kimse su dökemez
İşime gelmezse dünyanın en beceriksizi olabilirim içimden gelmesi lazım yoksa yapmam
Geliyor evet. Çünkü öyle yetiştim ve kabiliyetim var.
Tamirat tadilat işleri benden sorulur seneler var eve usta girmedi
Gelmez çok şükür 😂
İyi olduğum belli şeyler var onun dışındaki şeylere ses etmem 🫠
İyiki olarak yapılan -müzik hariç-her şeyi becerebilirim
Yani arka cebimizde bir isveç çakısı olmasa da on parmağımız var.
Adamlar gözüme girememiş ki ne sorsalar İsveç diyorum hahhah
Hangisini deneyimlediysem yeterince onu gelir
Temizliği çok iyi yaparım gerçekten sabahtan akşama kadar detaylı yaparım her yeri
Güzel severim başka da bir maharetim yok. Onunda alıcısı yok
Ben İngilizce Rusça biliyorum şirkette çalışıyorum yeni mezunum ve onun dışında her iş gelir ya güvenirim kendime
Evet bende anneme yardım ederim ve genelde hep ütüyü ben yaparım
Temizlik yapmak çok hoşuma gitmiyor ahsj yemek işinde iyiyim ama
Çok şükür elimden geldiğince her işi layığıyla yaparım
Elimizden her iş gelir gelmesine de keyfime kadar keyfimle sınırlıdır 🤣😂
Abla benim odayi da düzeltir misin yaa üşeniyorum b. k götürüyor odayı😅
Cok becerikliyimdir ama her is gelmesi biraz abarti
Gerçekten 43 mü
Hammallık perde takma tornavida alıp basit şeyler tamir etme
Elimden her iş geliyor ama bilmiyormuş gibi davranıyorum bana iş kakalamasınlar diye slaga yatıyorum shsjaj
😆😆😆
26 yaşında öğrenci misin hala
O nedir aydınlatabilir misin
Öyle bir iddiam yok ama elimden geleni yaparım.
Yemek , tertip ve düzen konusunda
Gelmez neyim ben robot mu?
evet gelmesede gelicek inadı
Evet elimden her şey gelir
gelir ama tercih etmiyorum yapmayı
Temizlik ortalık toplama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?