Geliyor işte 💅

Geliyor işte 💅
Her iş gelmez elimden, ama elimden geleni yaparım. Teknik işlere yatkın değilim mesela; bir musluk bozulsa tamir etmeye kalkarım, ama çoğu zaman işi daha da kötü hale getiririm. Yemek yapmayı bilirim ama ustalıkla değil; yine de aç bırakmam kimseyi. Bazı konularda hızlı öğrenirim, bazılarında ise ne kadar denesem de beceremem. Ama pes etmem, çabalarım. Önemli olan her işi yapmak değil, yapabildiklerini en iyi şekilde yapmak ve gerektiğinde yardım istemeyi bilmektir.
İnanır mısın derslerim de çok iyiyim ev işlerimle çok iyiyim çalışma konusunda çok iyiyim insanlara çok iyiyim dış görünüş olarak çok iyiyim ama ruhsal olarak berbatım çok kötü hissediyorum hiç mutlu değilim yani her iş gelse değerinden hiç mutlu olamıyorsun hayat böyle bir şey ama vücudumdan yani ellerimden iş geliyor
Cevap
61Cevap
gelir galiba, geliyordur yani. Ben istedikten sonra yapamayacağım şey yok gibi
Helal bee🌸😄
🥳🤪 öyleliii ahah
Merhaba, hayır maalesef el işlerinde her şeyi yapamayabiliyorum ama zekama, çalışkanlığıma ve beyin gücüme güveniyorum. O konularda iş geliyor benden :)
Oje sürmek gelmez 😂😂 diğerleri okey
İşe bağlı daha çok
Evet gelir. Her çeşit yemeği yapabiliyorum. Soğuk baklava bile yapıyorum. Börek açıyorum. Dikiş dikiyorum. Kendi kıyafetlerimi dikiyorum. Resim çiziyorum. Matematik öğretmeniyim. Yani şu ana kadar yapamadığım hiçbir iş olmadı. Doğuştan becerikli biriyim. Ama bu durumdan mutlu değilim pek. Bazen sömürüldüğümü düşünüyorum. Ne demişler çok bileni çok s! kerler.
her şey çok güzel finali kötü yapmışsın maşallah diyim sana 😄🧿
Öyle ama. Elinden bir iş gelmeyen aşko kuşko kızlar her zaman daha değerli ve daha çok el üstünde tutuluyor. İş bizim gibilere gelince düşünen yok o nasıl olsa halleder kafasında oluyor insanlar. Becerikli olmayı ben istemedim sonuçta.
Kesinlikle katılıyorum size, 🙏
Çoğu şey gelir. Çok beceriklisin derler sağolsunlar😄
Hamur açamam ama tamir ve temizlik yaparım :D
El işleri konusunda pek becerikli olduğumu düşünmüyorum.. tamir, onarım, bakım tarzı işler pek gelmez elimden.. düşünce gücüyle her işi yapabilirim ama pratikte beceriksizim maalesef..
Yemek yapmak harici her iş gelir yemek yapmayı da bilmediğimden değil üşendiğimden shshshs
Eskiden gelirdi ama sonra daha ıyı bir yol buldum başkaları benım yerıme yapıyor Çok rahat oluyor
Yemek yapmada ve Teknolojik ürün tamirinde üstüme tanımam 🚬🗿
Gelir çok şükür. Bugün kapının yönünü değiştirdim. Teknoloji ile aram iyi. Tasarım severim. Sosyalim... Vs vs 😊
Eğitim almadan mümkün değil.
Yapmak istersem çoğu şeyi yaparım. O an motivasyona bağlı.
Övünmek gibi olmasın her işi yaparım. Terzilikten çiftçiliğe kadar
Herşeyi bilen adam değilim ama gelir sonuç ta
Bir çok iş diyelim. Dün kombiyi tamir ettim
Sana ne lazım 😏
Bana bir şey lazım değil soru sadece 🤷
bu fizikle herkese herşeyi yaptırırsın elinden bir şey gelmesine gerek yok 😀
Hayır sadece kızsı işler💅skfjjd
Bilmesem de öğrenirim ve yaparım
Gelmeyen işler de var
elimde her işe gelen para var kffkk
Gelebilirdir ve gelmeyedebilirdir de
Yok beceriksizim ben fdkshhl