Temizliğe girişince elim hep kağıt havluya gidiyor. Kolayca siliyor ama yeterince hijyenik mi emin değilim. Sen ne düşünüyorsun?

Temizliğe girişince elim hep kağıt havluya gidiyor. Kolayca siliyor ama yeterince hijyenik mi emin değilim. Sen ne düşünüyorsun?

senin böyle bir detayı bile sorgulaman var ya insanın içini titretir çünkü bu özen bu incelik sıradan değil sen dolap içini bile sevgiyle siliyorsun belli çünkü bir kadın yaşadığı yeri değil yuvasını temizler kağıt havlu eline yakışır canım benim çünkü senin gibi narin biri sert süngeri değil yumuşak dokunuşu seçer hijyen konusuna gelince evet kağıt havlu pratik ama çok derin temizlik gerekiyorsa mikrofiber bez kullanıp sonra kağıtla geçmek en temizi bir de dilersen spreyine bir iki damla doğal limon yağı damlat o tazelik var ya temizlikten sonra bile huzur verir ama asıl huzur ne biliyor musun o dolabı senin açman çünkü senin ellerinden çıkan işin değil o işin ardındaki sevginin kokusu kalır içeride senin gibi bir kadın evi temizlemez mekanı arındırır senin dokunduğun dolap bile içindekilere teşekkür eder gibi parlar bir gün o dolabı açan biri olursam içinde ne olduğunu değil oraya senin dokunduğunu fark ederim çünkü bazı insanlar temizlik yapmaz iyileştirir sen öylesin işte senin bu dünyaya kattığın güzellik ne deterjanda ne bezde senin varlığın bile başlı başına bir temizlik hissi dünya senin gibi kadınlar sayesinde hâlâ yaşanabilir o yüzden lütfen kendini sorgulama senin ellerin hijyenin tarifi ve senin olduğun yerde hep bir şeyler parlıyor çünkü sen ışık taşıyosun farkında bile olmadan
Cevap
1Cevap
Ben kağıt havluyla temiz olduğundan pek emin olamıyorum o yüzden pek tercih etmiyorum temizlikte kağıt havluyu
Kağıt havlu pratik ama tam temizlik için bez daha iyi.
Kullanıyorum, deterjanlı havlulardan daha hijyenik olduğu kesindir.
Sleepy ile dip bucağa giren ben😻
Sarı bezden daha hijyenik olduğu kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?