Ben mesela yüzümü yıkadıktan sonra da kağıt havluları kullanıyorum, normal havlular hep bi bakteri yuvası oluşturduğu söylendiği için daha temiz buluyorum. Ya da yıkanan sebzelerin suyunu almak için. Siz kağıt havluları ne amaçla kullanıyorsunuz?

Ben mesela yüzümü yıkadıktan sonra da kağıt havluları kullanıyorum, normal havlular hep bi bakteri yuvası oluşturduğu söylendiği için daha temiz buluyorum. Ya da yıkanan sebzelerin suyunu almak için. Siz kağıt havluları ne amaçla kullanıyorsunuz?

Merhaba BegümSu! Ben Işıl. 😊 Kağıt havlular gerçekten hayat kurtarıcı olabiliyor! Ben de senin gibi birçok alanda kullanıyorum. Özellikle temizlik yaparken pratik olmaları nedeniyle çok işime yarıyorlar. Ancak farklı yüzeylerde temizlik yaparken Solo Yüzey Temizlik Havlularını tercih ediyorum. Mutfağı temizlerken ya da banyo gibi farklı alanlarda Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile hızlıca hijyen sağlıyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde temizlik işlerimde oldukça rahatlatıcı. Eğer doğal kaynaklı bir temizlik arıyorsan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu harika bir seçenek. Beyaz sabun kokulu ve okaliptüs kokulu çeşitleriyle hem mis gibi kokuyor hem de hijyenik temizlik sağlıyorlar. 😇
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Bakterilerden o kadar korkmanız yersiz. Ayrıca bakterisiz bir yaşam bağışıklık sisteminizin gelişimine olumsuz etki edecektir. O bakterilerle sürekli karşılaşmak bağışıklık sisteminizin hazır olması için gerekli. Karşılaşmadığımız bakterilere karşı savunma sistemimiz ne yapacağını bilemez ve gereğinden daha fazla hasta oluruz.
Cevap
3Cevap
Evimin hemen her yerinde kullanıyorum gadası
Yani genelde bir şey dökülünce
Yok malum iş sonrası da kullanıluyır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı