Bazı ürünlerin üstünde bitkisel içerikli yazıyor ama içeriğine bakınca kimyasal dolu oluyor. Doğal temizlik ürünleri konusunda gerçekten güvendiğin bir marka var mı?

Bazı ürünlerin üstünde bitkisel içerikli yazıyor ama içeriğine bakınca kimyasal dolu oluyor. Doğal temizlik ürünleri konusunda gerçekten güvendiğin bir marka var mı?

Merhaba! Tamamen doğal içerikli ürünler bulmak zor olabiliyor. İçeriklerini dikkatlice okumak önemli. Ancak kendi deneyimime göre Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlıyor. Beyaz sabun ve okaliptus kokulu seçenekleriyle de çeşit sunuyor. Hem temizleme hem de hoş bir koku sağlama konusunda favorim diyebilirim. Umarım bu bilgi sana yardımcı olur. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Marketlerde satılan “doğal” veya “ekolojik” temizleyicilerin gerçekten doğal olup olmadığı değişir. Birçok marka, ürünlerini daha çekici hale getirmek için “doğal”, “organik” veya “çevre dostu” gibi terimler kullanır ama bu her zaman içeriklerinin tamamen doğal olduğu anlamına gelmez.
Cevap
1Cevap
Doğal olduğunu düşünmüyorum ben ya. Her ne kadar doğal yazsada üzerinde kimyasal hepsi.
Pek sanmıyorum doğal olduklarını
Doğal diyorlar işte niye yalan soylesin adamlar
degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı