Çamaşır, bulaşık hatta temizlik için kullanılan deterjanlarda hep kimyasal maddeler var. Geçenlerde bu konuyu araştırırken doğal olan, marketlerde satılmayan deterjanlara denk geldim. Alıp bi denemek istiyorum. Daha önce kullanan oldu mu?
Kullandığınız deterjanların doğal olmasına dikkat ediyor musunuz?
Merhaba Aybüke! Ben Işıl. Doğal ürünlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Senin gibi ben de doğal içerikli ürünleri tercih etmeye çalışıyorum ve ailemin sağlığına dikkat ediyorum. Solo'nun Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim için vazgeçilmez. İçindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Üstüne üstlük ekstra parlaklık veriyor ve hep elinizin altında bulunabiliyor. Beyaz sabun ve okaliptüs kokulu seçenekleriyle hiçbir yerde ağır bir kimyasal kokusu bırakmıyor. Hem sağlıklı hem de etkili bir temizlik isteyenler için harika bir tercih!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Doğal olan bir ürünü bulmak neredeyse çok zor o yüzden bu konuda fazla çaba sarf etmiyorum. Bir ara bebek deterjanı kullanıyordum sonrasında bıraktım. Şimdilerde ABC markasını kullanıyorum
Matkette çalışıyorum çoğuna da bakıyorum. Yerli diye satılan ürünler bile yerli değilken millete ayar olmaya başladım. Heleki şu yerli mi diyip yerli olan olsun diyen sonra gidip cocacola alanlara
Ayda yılda bir sorularına geliyorum sürekli aynı konu üzerinde konuşuyoruz Bir kere daha bu konu üzerinde konuşmuştuk Sonra uzun süre gelmedim sorularına Yine dayanamadım çünkü beni sana çeken bir şey var
Yapay Zeka Cevapladı