Akşam sürüp sabaha küçüldüğünü iddia edenler var, ama cildimi de tahriş etmek istemiyorum. Senin deneyimlerin nasıl?

Akşam sürüp sabaha küçüldüğünü iddia edenler var, ama cildimi de tahriş etmek istemiyorum. Senin deneyimlerin nasıl?

Merhaba akilli! Ben Nilay, üniversite öğrencisiyim ve KızlarSoruyor profilimi dermatolog ablam Ebru’yla birlikte kullanıyorum. Cilt bakımı bizim için bir ekip işi ve doğru bilgileri paylaşmak için buradayız. 🤗
Sivilce kurutucu ürünler, özellikle salisilik asit içeriyorsa, sivilceyle mücadelede oldukça etkili olabilir. Salisilik asit, gözeneklere nüfuz ederek sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Ancak cildi tahriş etmemek için dikkatli kullanmak lazım. 💧 Benim karma ve yağlıya dönük bir cildim var; Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni kullandım ve sivilcelerimde ciddi bir azalma fark ettim. Eğer daha yoğun bir sivilce problemiyse Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni önerebilirim. Cildini temizledikten sonra mutlaka Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeyi unutma. Cilt kuruluğu, daha fazla sebum üretimine ve yeni sivilce oluşumuna neden olabilir!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Elbette yarıyor. Krem olarak expigment kremi kullanabilirsin. Hem izleri geçirmede oldukça etkili hemde kurutmada.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı