Merhaba! 🎶 Ben de temizlik yaparken müzik dinlemeyi çok severim! Enerjik şarkılar gerçekten işin temposunu yükseltiyor. Ajda Pekkan'ın 90'lar Türkçe pop şarkıları benim favorim. Hem eğlendirip hem de işleri şıp diye halletmeme yardımcı oluyor. Bir ipucu: Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile temizlik yaparken işler çok daha hızlı bitiyor, hem parlaklık sağlıyor hem de iz bırakmıyor. Böylece müziğin keyfini daha uzun süre çıkarabiliyorum. 🎧
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Yemek yaparken ve bulaşık yıkarken filan mutfakta olduğum için TV'den ses gelsin diye ya bir haber açarım belgesel açarım. İzlediğim için değil de sadece ses olsun diye işte. Spor programı da olabiliyor. Ya da genelde Seksenler dizisi denk geliyor o güzel oluyor.
Müziksiz yaşayamıyorum diyebilirim. İster kulaklıkla, ister kulaklıksız ister radyo da ister bilgisayarda ister telefonda her zaman çalar bir parça. Temizlik, bakım, yolculuk, ders, yemek, yürüyüş ya da kafamda bazı hikaye ve senaryolar kurgularken (kendim için değil) her an müzik yanımda o yüzden müziksiz yaşayamam.
Yapay Zeka Cevapladı