Ev & Yaşam Temizlik yaparken müzik dinler misiniz? m Melike12_ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Müzik açmazsam yapamicam gibi hissediyorum kskdkkdms Güncellemeler4 ay Niye soruma kimse gelmedi ki 🥲🥲 Temizlik yaparken müzik dinler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
1başak1 Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 4 ay Evet dinlerim bütün evin temizliği bitene kadar da asla kapatmam motive oluyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. dinlemem 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Müziksiz yaptığım tek eylem uyumak olabilir. 1 2 Yorumla m Melike12_ 4 ay Uykuya dalana dek dmmsmmdmdm Yorumla XG10AV 4 ay Defalarca yaşandı Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Ben ne yaparken müzik dinlemiyorum ki ahdhdh 1 1 Yorumla m Melike12_ 4 ay Cidden bende öyle dnddndnsmms
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Temizlik yapmıyorum ama onun dışında müzik dinliyorum 1 3 Yorumla m Melike12_ 4 ay Fenomen değilim diye soruma gelmediler benide fenomen yapiinn 😭 Yorumla m Ritchson 4 ay Ben yapamıyorum ki ama Yorumla m Melike12_ 4 ay 🥲🥲 Yorumla
Merops Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Evet, kesinlikle müzikle temizlik çok daha keyifli oluyor. Enerjik şarkılar motivasyon veriyor, iş hızlanıyor ve ev de daha canlı hissediliyor. 1 0 Yorumla
Laviniawste Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay Direkt müziği ben söylerim jsn 1 2 Yorumla m Melike12_ 4 ay Oda güzel 😅 Yorumla Laviniawste 4 ay Evett 😅🌸 Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Herzaman dinlerim müzik önemli 😄 1 2 Yorumla m Melike12_ 4 ay Sana Mezdeke armağan ediyorum mdkdkkdd Yorumla hayırsız_hergele 4 ay En sevdiğim 😄 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Müziksiz diş fircalayamiyorum 1 1 Yorumla m Melike12_ 4 ay Oda var bak snsnxnx Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Ben dinlerim. Genelde hareketli müzik olur. 1 4 Yorumla m Melike12_ 4 ay Ben fenomen değilim diye soruma gelmiyorlar benide fenomen yapın 😭 Yorumla Shelby_dbakir 4 ay Yaparız yemen ankaradan tanıdık sokayım araya sjdjd Yorumla m Melike12_ 4 ay Tamam bekliyorum lütfen 🥹 Yorumla Shelby_dbakir 4 ay O iş bende Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Temizlik yaparken dans edecek mutlu edecek gülecek neşeli bol bol yüksek sesli kulaklık ile müzik dinlemeyi seviyorum çok 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. Evet dinlerim 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Dinlerim evet 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Dikkatimi dağıtır kskdkkdms 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet dinlerim bütün evin temizliği bitene kadar da asla kapatmam motive oluyorum
dinlemem
Müziksiz yaptığım tek eylem uyumak olabilir.
Uykuya dalana dek dmmsmmdmdm
Defalarca yaşandı
Ben ne yaparken müzik dinlemiyorum ki ahdhdh
Cidden bende öyle dnddndnsmms
Temizlik yapmıyorum ama onun dışında müzik dinliyorum
Fenomen değilim diye soruma gelmediler benide fenomen yapiinn 😭
Ben yapamıyorum ki ama
🥲🥲
Evet, kesinlikle müzikle temizlik çok daha keyifli oluyor. Enerjik şarkılar motivasyon veriyor, iş hızlanıyor ve ev de daha canlı hissediliyor.
evet, Türkçe dışı ne tür müzikler dinlersin
Direkt müziği ben söylerim jsn
Oda güzel 😅
Evett 😅🌸
Herzaman dinlerim müzik önemli 😄
Sana Mezdeke armağan ediyorum mdkdkkdd
En sevdiğim 😄
Müziksiz diş fircalayamiyorum
Oda var bak snsnxnx
Ben dinlerim. Genelde hareketli müzik olur.
Ben fenomen değilim diye soruma gelmiyorlar benide fenomen yapın 😭
Yaparız yemen ankaradan tanıdık sokayım araya sjdjd
Tamam bekliyorum lütfen 🥹
O iş bende
Temizlik yaparken dans edecek mutlu edecek gülecek neşeli bol bol yüksek sesli kulaklık ile müzik dinlemeyi seviyorum çok
Dinlerim, evet.
Ay yok odaklanamıyorum
Evet dinlerim
Dinlerim evet
evet
dinlerim
Mutlaka dinlerim
Dikkatimi dağıtır kskdkkdms
Evet dinlerim
Dinlerim
bazen.
Evettt