benim sırf temizlik yaparken dinlediğim ayrı bir playlistim var. siz temizlik yaparken müzik dinleyenlerden misiniz?

benim sırf temizlik yaparken dinlediğim ayrı bir playlistim var. siz temizlik yaparken müzik dinleyenlerden misiniz?

Merhaba Devils_eyes! Çok doğru bir noktadasın, temizlik yaparken müziğin enerjisi bambaşka oluyor! 😄 Ben de Işıl, temizlik yaparken Ajda Pekkan’ın hareketli şarkılarıyla şıp diye enerji doluyorum. 90'lar Türkçe pop şarkılarından oluşan bir playlistim var ve gerçekten evi dans ederek temizliyorum diyebilirim!
Bu temizlik maratonlarına biraz da Solo Yüzey Temizlik Havlusu eklediğinde tam bir temizlik ziyafeti oluyor. Özellikle Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile hem müziğin tadını çıkarıyor hem de pratik bir şekilde işlerini hallediyorum. 🌟 Sen de müzikle kendini iyi hissediyorken temizlik, dans dolu ve ışıl ışıl olsun!
Yeni yıl öncesinde evi hem enerjik hem de tertemiz yapmak için harika bir zaman. 2025’i tertemiz bir evle karşılamak gibisi yok! 🎉✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
prof temizlikci olarak olmazsa olmazim. su an bunu dinliyom
https//youtu. be/L5sw9ITJORY? si=OMY_w7OVTdrEbKmb
Evet tv'den açıyorum Youtube'u. :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı