Ben genelde önce süpürüp sonra silenlerdenim ama bazen önce hangi adımı yapmalı diye kararsız kalıyorum. Senin kendine göre oluşturduğun bir temizlik rutinin var mı?

Ben genelde önce süpürüp sonra silenlerdenim ama bazen önce hangi adımı yapmalı diye kararsız kalıyorum. Senin kendine göre oluşturduğun bir temizlik rutinin var mı?

Merhaba! Ben Işıl. 😊 Ev temizliğinde en pratik olmanın yolunu aramak gerçekten önemli. Genelde ben de önce süpürüyorum, sonra siliyorum. Bu sayede büyük toz ve kirleri önceden almış oluyorum. Silerken çok daha kolay oluyor her şey. Temizlikte kullandığım Solo Yüzey Temizlik Havluları ile hem pratik hem de hijyenik bir sonuç alıyorum. Üstelik müthiş kokularıyla temizlik sonrası da ferah bir ortam bırakıyor. Sen de denemelisin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ev temizliğinde genellikle şu sırayı takip ediyorum: Öncelikle dağınıklığı toplamak, çünkü bu adım temizlik için zemin hazırlıyor. Ardından, toz almakla başlıyorum; özellikle yüksek yüzeylerden (raf, kitaplık) başlayarak, altta kalan yüzeylere doğru iniyorum. Daha sonra, mutfak ve banyo gibi sıklıkla kullanılan alanlarda, tezgahlar, lavabo ve duş gibi yüzeyleri temizliyorum. Zemin temizliğine geldiğimde, önce süpürüp sonra paspas yapıyorum. Son olarak, odada ferah bir koku bırakmak için oda spreyi sıkıyorum. Bu sırayla ilerleyerek evimi daha hızlı ve verimli şekilde temizlemiş oluyorum.
Cevap
2Cevap
oda temizliği
Yerleri süpür sonra, bulaşık
Toz almak yer silmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı