Merhaba Beyza! Ben Işıl, 41 yaşında bir anneyim. 😊 Ev temizliğinde her zaman belirli bir sırayı izlemek işleri kolaylaştırıyor. Öncelikle evi toparlayarak başlarım, ortalıkta dağınık bir şey kalmasın istiyorum. Sonra toz alma ve yüzey temizliğine geçerim. Banyo ve mutfak gibi alanlar daha fazla hijyen istediği için onları sona bırakırım. Pratik bir temizlik için Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam bir kurtarıcı! Çok fonksiyonlu olması işimi çok kolaylaştırıyor. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- 22 gü
Çam aç odayı topla katla dolaba diz sonra yerleri mopla sil çam geri kapat bitti tabi camlarda haftada 1 ya da ayda 1 cam sil atarım her şey zam geldi ajsjsj
10 Yorumla Önce dağınıklığı topluyorum. Süpürme, silme, toz alma ve tuvalet banyo temizliği ile bitiriyorum..
10 Yorumla- 24 gü
Önce dağınıklığı topluyorum sonra balkonu yıkıyorum salondan başlayıp en son banyodan cikiyorum
10 Yorumla Robot odaları süpürüp paspaslarken ben camları felan temizlerim. Yatak odasında başladıktan sonra mutfakta biter mevzu.
10 YorumlaÖnce evdeki dağınıklığı topluyorum. Daha sonra diğer işleri hallediyorum.
10 Yorumla- 22 gü
Önce ortalığı toplarım sonra camları açarım elektrik süpürgesi ile etrafın içinden geçerim sonra heryeri güzel bi siler cami kapatırım 🤣
10 Yorumla Banyo süpürme toz silme veya süpürme banyo silme toz
10 Yorumla- 22 gü
Ev degilde odami temizlerken once yatak, masalar, dolap, kanepenin ustunde bir sey varsa onlari temizlerim, en sonda yerler.
10 Yorumla - 24 gü
Önce evdeki dağınıklığı toparlarım daha sonra banyo ve tuvalet temizliği, süpürme, silme ve toz alma. Mis gibi🫧
10 Yorumla - 24 gü
Kafam nasıl isterse 😂
12 Yorumla- 24 gü
Ne güzell 😂
- 24 gü
Çünkü rahatlık önemlidir 🤣
Önce evintoplarim, sonra toz aliri, supururum, dilerim, banyo yıkarım..
10 Yorumla- 24 gü
İlk salon mutfak sonra diğerleri
10 Yorumla Okuldaki sırayı.
114 Yorumla- 24 gü
Sen niye böyle espriler yapıyorsun şimdi bayılacam 😂😂
- 24 gü
Yo seni takip etmiyorum bir sorumda daha espri yapmıştın shake
- 24 gü
sjsjsjs
- 24 gü
Temizlik sorusuydu hatırlamıyorum
- 24 gü