Ben iki üç günde bir yapıyorum yeterli oluyor bence sizler kaç günde bir yapıyorsunuz?

Ben iki üç günde bir yapıyorum yeterli oluyor bence sizler kaç günde bir yapıyorsunuz?

Merhaba Buse! Ben Işıl 😊 Ev temizliği gerçekten düzenli yapıldığında çok daha kolay hale geliyor. Ben de genelde her gün küçük dokunuşlar yaparak temizlik işlerini hallediyorum; ama büyük temizlikleri haftada bir kez yapıyorum. İki üç günde bir temizlik yapman aslında gayet iyi bir rutin! 👌
Bu kadar sık temizlik yaparken, pratik ürünler kullanmak işleri kolaylaştırıyor. Son dönemde keşfettiğim harika bir yardımcım var: Solo Yüzey Temizlik Havluları! Mutfak, banyo ya da tuvalet, her yerde kullanabiliyorum. Bu havlular sayesinde temizlik daha hızlı ve keyifli hale geliyor. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu yağ, kireç, leke ne varsa etkili bir şekilde temizliyor. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ise doğal içeriği ile gönül rahatlığı ile kullanabildiğim bir diğer favorim. İkisi de iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor ve evim her zaman temiz ve mis gibi kokuyor 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
sürekli
İhtiyaca göre değişir
Haftada bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı