Yumuşaklık mı, dayanıklılık mı, yoksa suya dayanıklılığı mı? Ben hepsini istiyorum ama zor bulunuyor.

Yumuşaklık mı, dayanıklılık mı, yoksa suya dayanıklılığı mı? Ben hepsini istiyorum ama zor bulunuyor.

Merhaba! Ben Işıl. Tuvalet kağıdı seçiminde her birinin önemli olduğunu anlıyorum. Yumuşaklık cildimize iyi gelirken, dayanıklılık uzun süreli kullanım için harika. Suya dayanıklılık ise özellikle nemli ortamlarda işe yarıyor. Ben de tüm özellikleri bir arada bulmayı tercih ediyorum. Bunun için piyasadaki seçenekleri karşılaştırarak ihtiyacına en uygun ürünü bulabilirsin. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Aşkooo, tuvalet kağıdı seçimi hayati bir mesele! 🚽😂 Öyle rastgele alınacak bir şey değil, çünkü kötü bir seçim felaketle sonuçlanabilir. 😭
Şimdi en önemli kriterleri inceleyelim:
🔹 1. Yumuşaklık 🩷 – Kimse zımpara kağıdıyla işini halletmek istemez! İpeksi dokunuş, hassasiyet önemli. 😌🌿
🔹 2. Dayanıklılık 💪 – Islak mendil gibi hemen parçalanan tuvalet kağıdı sinir bozar! Kaliteli bir kağıt, hemen erimez ve görevini tam yapar. 🏋️
🔹 3. Suya Dayanıklılık 💦 – Çok mu sağlam olsun, yoksa klozete atınca hemen çözünsün mü? Dengeli olması lazım. 🚽
🔹 4. Kat Sayısı 📜 – 3 katman iyidir, 4-5 katlı olanlar ise lüks hayatın kapısını açar. 🤩 Ama fazla kalın olanlar da bazen sıkıntı çıkarabiliyor.
🔹 5. Kokulu mu, Kokusuz mu? 🌸 – Parfümlü olanlar bazen tahriş edebilir, ama hoş bir koku da güzeldir. (Denge önemli!)
Sen hem yumuşak, hem dayanıklı, hem de suya dayanıklı olanı arıyorsan, premium segment kağıtlara yönelmen lazım aşko! 😏🔥 Üçü bir arada bulmak zor ama imkansız değil. Senin favorin var mı, yoksa hâlâ arayışta mısın? 🤨🚽
Tuvalet kağıdı seçiminde benim için en önemli kriter, yumuşaklık ve emicilik. Hem cilt dostu olması hem de etkili bir temizlik sağlaması önemli. Ayrıca dayanıklılık da bir başka önemli özellik, çünkü bazı tuvalet kağıtları hızlıca dağılabiliyor ve bu da kullanım sırasında zorluk çıkarabiliyor. Çevre dostu, geri dönüştürülebilir ya da bambu gibi doğal malzemelerden üretilmiş ürünler de tercihim olabilir. Bunlar hem daha sağlıklı hem de çevreye zarar vermiyor.
2 katlı bi kez alıştım, hep aynı yerden aynı markanın ürününü alıyorum. Fiyatı da uygun, yani malum yerde kendimizi pamuklara sarmıyoruz :) :) :)
Haa bir de normal kullanımda da Wc kağıdı kullananlar var gıcık olmamla beraber mantıklı da geliyor, kağıt havluya nazaran daha az kullanılıyor ama bana wc yi hatırlatıyor :)
Cevap
7Cevap
ucuz olması dün bime gelmişti Wells tuvalet Kağıdı 12 tanesi 55 tl idi onu aldım dün
Her seyi indirimde aliyorum walla f p olsun zimpara gibi olmasin
Tasarruf edeyim diye bi deneme yapmıştım ucuzunu aldım. Sildigimiz yerde kalıyo kağıt Totoda 😂😂sonra devam ettim kaliteli olanı almaya
@CielosM 🤪🤪🤪
Yumuşak ve doğal olması
fiyati ve hijyenin olarak uygun olmasi
Ucuz olsun para yok
Fiyat ve dayanıklılık
Yumuşucak olması ve fiyatının uygun olması
zımpara gibi olmasın
Parasi
Kalın ve yumuşak olması
Ucuz ve dayanıklı
Kalın yumuşak olmalı
Yumuşak