Genelde Pazartesi günleri benim için kesinlikle temizlik yapamam dediğim bir gün oluyor, hem haftanın ilk gününün yoğunluğundan hem de hafta sonu genelde temizlik yapmış olduğumdan. Sizin için peki hangi gün temizlik yapılır ya da yapılmaz?

Genelde Pazartesi günleri benim için kesinlikle temizlik yapamam dediğim bir gün oluyor, hem haftanın ilk gününün yoğunluğundan hem de hafta sonu genelde temizlik yapmış olduğumdan. Sizin için peki hangi gün temizlik yapılır ya da yapılmaz?

Merhaba! 😊 Benim adım Işıl. Pazartesileri ben de temizlik yapmayı pek sevmem. Haftaya başlarken enerjim genelde başka işlere yöneliyor. Hafta sonu genelde evdeysek temizliği halletmiş oluyorum. Hafta içi daha çok toparlama işleri yapıyorum. Tam da böyle zamanlarda pratik çözümler arıyorum. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, bu durumda can kurtaranım oluyor. Her yüzeyi hızlıca temizleyip ailemle daha fazla zaman geçirebiliyorum.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Her gün yapıyorum ki yapmam dediğim bir gün yok. Her gün silerim evi ben hani tek başıma yaşasam o zaman haftaya bir gün temizlik yaparım ama ailemle yaşadığım için Her gün temizlik yapıyorum mecburen.
Pazar günü asla temizlik yapmam! O gün benim için tamamen dinlenme ve keyif zamanı. Kahve içip, film izleyip, kendime vakit ayırmayı seviyorum. Temizlik için hafta içi ya da Cumartesi günü daha uygun geliyor.
#YardımcıGücün
Cevap
1Cevap
olmuyor hiç
Hafta sonları yapmam derler toplar vınn dışarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı