Ben cumartesi izinliyim. Bu sebeple cumadan temizliği yapıp cumartesi daha rahat etmeye çalışıyorum. Daha iyi oluyor :) 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam gadası 🙃
Benim için fark eden pek bir şey olmuyor. Çünkü canım isterse hemen hergün temizlik yaparım. Özellikle toz alma durumunda kendime oldukça güven duyuyorum.
O zaman help gadası :D
TV ünitem, komodinlerim ve zigon sehpalarım aynalı. 1 gün bile toz almasam toz birikiyor, her gün alıyorum mecbur ama henüz neyle alsam iyi geliyor çözemedim. Sprey olarak şu Vim'in silikonlu spreyini kullanıyorum ama hangi bezler iyi olur?
Fiber bezler iyi olur ama ben senin yerinde olsam onların yerine aynasız alırım
Napalım gadası takımı mı değiştirelim şimdi yav :)) Fiber bez bakayım çok sağ ol
Valla ben hergün toz almanın stresini yaşamak yerine değiştirme yoluna giderim
Cevap
8Cevap
Başak Burcu olduğum için her gün temizlik günü benim için ve severek yapıyorum yani üstü kapalı değil
Temizlik taktikleri de verirsin belki bize :)
😁😁severek yaparsan taktiğe gerek kalmaz, yani temizlediğin yeri beğeniyorsan problem yoktur
Belli bir çalışma düzenim olmadığı için keyfimin geldiği boş günlerimden biri ansızın temizlik günü haline gelebiliyor
Çarşamba ya da Perşembe günü fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gitmediğim zaman banyo yaparım.
Özel bir gün belirlemedim bunun için. Haftada bir ne zaman istersem o gün yapıyorum
Belli bir gün yok belirlediğim ne zaman boşsam, evin kirlenme durumuna bağlı..
Annemin beni evde kistirdigi gün benim için temizlik günü
Haftanın her günü inanılmaz rahat ediyorum. Evimin temiz olması beni aşırı rahatlatıyor. Hergün düzenli olarak her yeri silip süpürüyorum. Hergün ev işi yaptığımdan da asla ev pislenmiyor. Günlük ev işi yapmak en iyisi. :)
Hergün benim için temizlik günü 😑
Her gün temizlik var
pazar
Pazar bence
Pazar
pazartesş
Her günü
Canım ne zaman isterse
Mutlu bir rüya yeter
Ben yapmıyom ya sevgilim saolsun temizliyo
Genelde cuma günü
Perşembe veya cuma