Alışveriş & Hediyeler Her hafta ev temizliği yapacak vaktiniz oluyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bazen yetişmiyor gezmeye gitmek, düğünler, partiler derken zaman kalmıyor. Her hafta ev temizliği yapacak vaktiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
__Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Her hafta ne mübarek, ben her gün temizlik yapıyorum bazen gece bile kalkıp yaptığım oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gece yok o kadar değil :) Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Vaktim olmuyor ama adam söylenmesin diye mecburen yapıyoruz. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tetikleyici güç Yorumla
AyzTmr Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Hayır ne yazık😒. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de çok karışık düzenim Yorumla
Dertli_kız61 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Olmasa bile böyle bir annem varken yapmamak zor 😜😜 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel ama Yorumla Dertli_kız61 +1 yıl Yani Tabi ki evin temiz olması güzel de hergün evi süpürtüp sildiriyor bir yere kadar güzel yani Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cumartesi günleri kesin yapıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bizim illa bir etkinlik çıkıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vaktim olmuyor, o yüzden temizlettiriyorum. 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Benim de olmuyor bazen maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şekilde üstesinden geliyoruz mecburen. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet mecburen yoksa birimince hiç temizlenmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle. Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Git boş ver temizlikçi tutarsın 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bu da doğru haklısın Yorumla Daredevil39 +1 yıl Bi kere geliyorsun hayata mesela konsere git en yakında ne varsa Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gideceğim de konserler çok kalabalık Yorumla Daredevil39 +1 yıl Tenha olan yok mu Yorumla meriç_diyorki +1 yıl kalabalık olsun daha güvenli hissedersin kendini daha özgüvenli olursun başına bişey gelse tv lere çıkar kesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet oluyor
Her hafta ne mübarek, ben her gün temizlik yapıyorum bazen gece bile kalkıp yaptığım oluyor
Gece yok o kadar değil :)
Vaktim olmuyor ama adam söylenmesin diye mecburen yapıyoruz.
Tetikleyici güç
Hayır ne yazık😒.
Benim de çok karışık düzenim
Olmasa bile böyle bir annem varken yapmamak zor 😜😜
Ne güzel ama
Yani Tabi ki evin temiz olması güzel de hergün evi süpürtüp sildiriyor bir yere kadar güzel yani
Cumartesi günleri kesin yapıyorum
Bizim illa bir etkinlik çıkıyor
Vaktim olmuyor, o yüzden temizlettiriyorum.
Benim de olmuyor bazen maalesef
Bir şekilde üstesinden geliyoruz mecburen.
Evet mecburen yoksa birimince hiç temizlenmiyor
Kesinlikle.
Ayşe teyzeyle ölümüne kapışırız.
Git boş ver temizlikçi tutarsın
Bu da doğru haklısın
Bi kere geliyorsun hayata mesela konsere git en yakında ne varsa
Gideceğim de konserler çok kalabalık
Tenha olan yok mu
kalabalık olsun daha güvenli hissedersin kendini daha özgüvenli olursun başına bişey gelse tv lere çıkar kesin