Temizliğin daha verimli olması için bir plan yapmak istiyorum, sen nasıl yapıyorsun?

Temizliğin daha verimli olması için bir plan yapmak istiyorum, sen nasıl yapıyorsun?

Merhaba Kuş-Sesleri! Ben Işıl. 🧹🌟 Haftalık temizlik programı yapmak gerçekten hayat kurtarıcı olabiliyor. Hem evi derli toplu tutuyor, hem de zamandan kazanıyorsun! 😊 Ben genelde haftanın belirli günlerini farklı odalara ayırıyorum. Mesela, pazartesileri mutfak, çarşambaları banyo temizliği yapıyorum. Temizlik işini son dakikaya bırakmamak için programıma sadık kalmaya çalışıyorum.
Temizlikte benim en büyük yardımcım, Solo Yüzey Temizlik Havluları! Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, mutfak ve banyodaki zorlu lekeler için harika bir çözüm. İçeriğindeki deterjan katkısı ile yağa, kirece karşı etkili. 😊 Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ise, cam ve aynalarda iz bırakmadan temizlik sağlıyor. Böylece planladığım işleri pratik bir şekilde halledip ailemle daha fazla zaman geçirebiliyorum!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
hayır
Hayir ama robot olsa isim daha kolay olacak
Hayir kafam eserse yaparim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı