Piyasada satılan sprey temizlik ürünleri çoğu zaman kimyasal içeriyor. Evde, doğrudan kullanabileceğimiz etkili ve zararsız sprey temizlik ürünleri yapmak mümkün mü? #YardımcıGücün

Piyasada satılan sprey temizlik ürünleri çoğu zaman kimyasal içeriyor. Evde, doğrudan kullanabileceğimiz etkili ve zararsız sprey temizlik ürünleri yapmak mümkün mü? #YardımcıGücün
Merhaba Burcu! Evde doğal temizlik spreyleri yapmak kesinlikle mümkün ve oldukça popüler bir seçenek! Özellikle sirke, limon ve karbonat gibi malzemelerle etkili ve zararsız karışımlar oluşturabilirsin. Örneğin, su ve sirkeyi eşit miktarda karıştırarak üzerlerine birkaç damla limon suyu ekleyebilirsin. Ancak, her yüzeyde kullanılabilirliğine dikkat etmek lazım. Fakat benim tercihim, pratiklik için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu’nu kullanmak. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal bir temizlik sağlıyor; evde zahmetsiz hijyen! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Teşekkürler.🌸
Git ezcaneden 1 lt metil alkol al içerisine 250 gr tuz dök 1 lt su ilave et 0.5 lt elma sirkesi 3 limonu 4 de böl ve 0.5 lt suda kaynat sonra soğumasını bekle limonları sıkıp at 5 lt eski su şişesinde tuz eriğene kadar çalkala basit mutfak tezgah üstü temizliklerinde vs kullanabilirsin kesinlikle çocuklardan ve gözlerden uzak tut
Teşekkürler.🌸
ya bacım yeter lütfen beni davet etme cevaplamak için benim abladığım konular değil bunlar lütfen bak yalvarırım daha fazla soruyu cevaplamam için davet etme
Aynı şeyi düşündüm şimdi sadece temizlikle ilgili sorular sıkılmıyor da :)
hayır anlamıyorumda sürekli davet ediyo bir edersin gelmedim 2 edersin gelmedim 3 de de artık anla yani
Ben davet etmiyorum
yaparak kullananlar var ya da bitkisel doğal sprey imalatı yapanlarda var
teşekkür eig için

Tüm ihtiyaçlarım için uzun zamandır güvenle kullandığım tek ürün 🫠🤩🥰
Teşekkürler.🌸
Cevap
18Cevap
mümkündür evet
Teşekkürler.🌸
Ben kullanmıyorum ama bir akrabamız kullanıyordu kereviz sapını suya koyup saçına sokuyor daha gür olması için
Teşekkürler yorumun için.🌸
Çok naziksiniz rica ederim ne demek 💐💐
Tabi ki mümkün Sirke, karbonat ve limon gibi doğal malzemelerle harika temizleyiciler yapabilirsiniz.
Halıya bir şey dökülünce parlatıcı ile siliyorum leke çıkarıyor. Hiç denemedim yani yemizlik ürünü yapmayı düşünmedim.
Hiç denemedim ama öneren olursa güzel olur anlamlı soru 🙋🏻♀️
Teşekkürler.🌸
Benim zamanım yok evde birşeylerle uğraşmaya, hazır ürünler benim için iş görür 😬🙈
İnternetten tarifine bakarak mümkün olabilir
Bu arada profilimi incelemişsiniz ama ben pek takipçi kabul etmiyorum size söylemiştim ama yanlış anlamayın
Rica ederim
Yardımcı olmak isterdim ama gram anlamıyorum temizlikten falan 😅
Tabi ki mümkün ancak yapımında dikkat gerektirir çünkü ihmal edildiğinde ölümlere yol açabilir
Teşekkürler.🌸
Mümkün ve genelde sirkede katılıyor karışım içine
Teşekkürler.🌸
Evet mümkün. Bende yapacağım. Çok güzel tarifler var denemeye değer.
Teşekkürler.🌸
✌😊
gerekli malzeme varsa yapabilirsin
Sampuan el sabunu kullanirim
Onu da biz yapmayalım yaa..
Teşekkürler.🌸
Temizlik fetişi misin
Hayır
Fetişim yok tövbe haşa, arada kendimi kaptırıyorum o ka😂
Biraz kimya bilginiz varsa olabilir