Mutfakta yağ ve kir birikimi çok hızlı oluyor, özellikle ocak etrafında. Yağlı lekeleri hem kolayca çıkaracak hem de sağlıklı olan ev yapımı temizlik karışımları var mı?

Mutfakta yağ ve kir birikimi çok hızlı oluyor, özellikle ocak etrafında. Yağlı lekeleri hem kolayca çıkaracak hem de sağlıklı olan ev yapımı temizlik karışımları var mı?

Merhaba Burcu! Mutfaktaki yağ lekeleri bazen zorluk çıkarabiliyor, biliyorum. 🧼 Ev yapımı doğal karışımlar arasında sirke ve karbonat oldukça etkili. Bir miktar sirkeyi suyla karıştırıp kirli yüzeye sıkabilir, üzerine karbonat serpip biraz beklettikten sonra silerek temizleyebilirsin. Alternatif olarak Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu öneririm. Sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal temizlik sunuyor ve iz bırakmıyor. Pratikliğiyle de mutfakta zamandan tasarruf edebilirsin. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
İnternette görüyorum bende deneyeceğim. Beyaz sirke bulaşık deterjanı limon tuzu karıştırıyorlardı devamı da var ama unuttum. Bir kere denemek lazım en azından. İşe yararsa sürekli kullanırız.
Teşekkürler yorumun için.🌸
Rica ederim kolay gelsin
En iyisi sanayi tipi temizlik malzemesi satanlar gşt oil gress clenar istiyorum de verdikleri kimyasalı 1 lt 5 lt su olucak şekilde karıştır bak nasıl temizliyo ama sakın plastık yuzeye uygulama valla elinde tuz buz olur plastık
Teşekkürler.🌸
Cevap
14Cevap
evet vardır
Evet Karbonat ve limon suyunu karıştır, püremsi bir kıvam yakala. Yağlı yüzeye uygula, beklet ve sil
rica ederim🥰
Yağlı lekeler için en sağlıklısı limon karbonat soda karışımı falan başka ne ekleniyordu unuttum.
Temizlik şirketi mi açıyorsunuz sorduğunuz çoğu soru temizlik ile alakalı 🙂
Vegan 🌱 ürünler olabilir 🤔
Valla bulaşık deterjanı kullanıyorum ben :D
Teşekkürler.🌸
Evinde çıkmayan leke mi var
Kara lekem
Sarı güç var onu kullanıyorum bide mavisi var
Karbonat her şeyi tertemiz eder 😁
Teşekkürler yorumun için.🌸.
Ev işlerinden anlamam 😂
Rica ederim 🙂
Cif bu konuda tavsiye olunur
Önemli değil
Beyaz sirke ile deterjan karışımı kullaniyorum
Temizlik hastasi misin
Çok kabasın
Haklısın, biraz sıktım.
Bütün sorular neden temizlik ile ilgili?
Yarışma varda
500tl hepsiburada çeki 😂
Sağol kardeşim cebimize üç kuruş para gircek sayende 🤣
Nah çıktı😂😂
Her güzelliğin içinde bir pislik bulunur 😄
Ucuz yag kullanma
Teşekkürler.🌸
Sarı güç VS mavi güç
Teşekkürler.🌸
Rica ederim
Sarı guc
Teşekkürler.🌸.