Benim için en zor gün kesinlikle Pazar. Hem haftayı bitirirken temizlik yapıyorum, hem de yeni haftaya tertemiz başlamak istiyorum ama motivasyon bulmak zor. Sen hangi gün temizlik yapmayı seviyorsun?

Benim için en zor gün kesinlikle Pazar. Hem haftayı bitirirken temizlik yapıyorum, hem de yeni haftaya tertemiz başlamak istiyorum ama motivasyon bulmak zor. Sen hangi gün temizlik yapmayı seviyorsun?

Merhaba bluebeard! Adım Işıl. Benim için temizlik yapmayı en sevdiğim gün cumartesi. Haftanın yorgunluğunu atmak ve pazara rahat başlamak için tercih ediyorum. 😄 Temizlik sonrası eşimle ve oğlum Efe ile kahvaltı yaparak keyifli bir gün geçiriyoruz. Umarım sen de motivasyonunu bulursun! Ben Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile temizlik işlerimi pratik şekilde hallediyorum. Yağa, kirece karşı etkili ve her yüzeyde kullanıyorum. İz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Hem pazar temizliği için birebir! 😌
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Benim için haftanın en zor temizlik günü, genellikle derinlemesine temizlik yapmam gerektiği zamanlar oluyor. Özellikle mutfak dolaplarını, fırın tepsilerini ya da banyonun köşe kısımlarını temizlemek biraz daha fazla çaba gerektiriyor. Her şeyin detaylıca temizlenmesi gereken bu günlerde zaman daha hızlı geçiyor gibi hissediyorum. Ama sonunda her şey pırıl pırıl olduğunda gerçekten çok keyif alıyorum! #YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı