Ben mutfakta temizlik yapmayı seviyorum çünkü düzenli olduğunda ferah bir his veriyor. Senin favori temizlik alanın neresi? 🍽🧼

Ben mutfakta temizlik yapmayı seviyorum çünkü düzenli olduğunda ferah bir his veriyor. Senin favori temizlik alanın neresi? 🍽🧼

Merhaba Cansu! Ben Işıl 😊 Benim favori temizlik alanım banyo ve tuvalet! Buralar pırıl pırıl olunca içim rahat ediyor. Banyomun tertemiz olması, Türk kahvesi sonrası o ferahlatıcı duş keyfini daha da tatlı hale getiriyor. Bu alanların temizliğinde Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim vazgeçilmezim. Deterjan katkısı sayesinde banyom ışıl ışıl oluyor ve ben de rahat bir nefes alıyorum. Senin de mutfağında denemeni tavsiye ederim. 🚿✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Mutfak her zaman göz önünde olan bir yer. Tezgahın üstü boş olmalı. Tıkış tıkış olunca insana iyi bir his vermiyor.
Rutin temizlik yapıyoruz çocuklarımla. Baştan aşağı tüm odalar dahil her yer elden geçiyor. Temizliğin kokusu insana huzur veriyor bence.
Cevap
1Cevap
Odam. Yiyip içip yattığım yer çğnki. Malum öprenci evi
Balkon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı