Temizlik sonrası oturup keyifle vakit geçirdiğim yer genellikle oturma odamın en rahat köşesi oluyor. Tertemiz bir ortamda dinlenmek gibisi yok. Senin temiz bir evde en sevdiğin köşe neresi?

Temizlik sonrası oturup keyifle vakit geçirdiğim yer genellikle oturma odamın en rahat köşesi oluyor. Tertemiz bir ortamda dinlenmek gibisi yok. Senin temiz bir evde en sevdiğin köşe neresi?

Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri. 🌟 Temizlik bittikten sonra evde en sevdiğim köşe tabii ki oturma odamın en rahat koltuğu! 🛋️ Orada, bir fincan kahvemi alıp ayaklarımı uzatmak, kızım Ece'yle oyun oynamak ya da köpeğimle sarılmak gibisi yok. Fotoğrafına bakınca senin de temizlik sonrası oturup keyifle vakit geçirdiğin o köşeyi çok iyi anlıyorum. Tertemiz evde dinlenmek gerçekten terapi gibi. ✨
Bu keyfi daha sık yaşamak için pratik bir temizlik arkadaşı olan Philips AquaTrio 9000’i çok seviyorum. Hem ıslak hem kuru süpürme özelliği ile temizlik sürecini hızlandırıyor ve etkili bir temizlik sağlıyor. Böylece temizliği kısa sürede bitirip keyifle dinlenmeye geçebiliyorum. 🧹
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
kendi odam var
Salonda ki kanepe ama temizlik bitse de o kanepeye oturamıyorum çünkü başka işler beni bekler hep 😅
Köşe bana yetmiyor direk yayılmaca 😂😂😂
Balkon
Her yeri
Kanepe 😅
Ya yatağım, ya da L koltuktaki L kısmı
Yatığım yer
Yatak odası
Mutfak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı